Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan müködik egy pszichiátri...

Hogyan müködik egy pszichiátriai kivizsgálás?

Figyelt kérdés
kényszerbeteg vagyok kicsi korom óta, most már muszály lenne orvoshoz mennem ugy elfajult a dolog, háziorvostol kérek beutalot aztán bemegyek, ott hogyan zajlik ez az egész? gyógyszereken kivül tudnak még segiteni valamivel? mennyi ideig tarthat mig a beutalo után orvoshoz is juthatok?
2016. márc. 6. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell beutaló. Odamész,elmondod,hogy mi a baj,dumáltok,esetleg 1-2 teszt és kapol bogyót. Ha nagy a gáz befektet.
2016. márc. 6. 12:15
 2/5 homo ludensz ***** válasza:
A beutalódon rajta lesz hogy hová menj. Oda kellene telefonálni hogy mikor tudnak fogadni. Akkor odamész,beszólítanak de TB.-re átlag 6 perc jut egy betegre.Addig próbáld tömören velősen a lényeget megfogalmazni magadban hogy a pszichó dokinak el tudd mondani.Mindketten jobban jártok a diagnózis félállítását illetően.Azt én nem tudom szükségesnek tartja majd a gyógyszeres kezelést vagy sem talán pszichológust ajánl de ott még nagyobb a várólista mert ott 50 perc van egy betegre.Ez lenne a nemgyógyszeres kezelés.
2016. márc. 6. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul! Nagyon Rosszul! " A mai hivatalos orvoslási rendszer már a romboláson kívül semmi jót nem hoz. A mai orvostudománynak csak beteg emberek kellenek, az egészségesek nem kifizetők!" "Dr Nyeumivákin I. P"
2016. márc. 6. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
11%
Bármit mondasz, semmi nem számít, és senkit nem érdekel! A sorsod statisztikailag már jó előre el van döntve, független az állapotodtól. Ha a statisztikai adatokból hiányzik néhány százalék, akkor diagnosztizálják a kórt, De statisztikailag ha megtelt a rendszer, akkor makk egészséges vagy!
2016. márc. 6. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem úgy volt hogy elmentem, elmondtam mindent, majd inditott egy pszichológiai vizsgálatot ami a diagnózishoz segiti, aztán felir gyógyszereket is ha kell
2016. márc. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!