Szerintetek gáz hogy titokban iszok alkoholt?
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet a következő: 22 éves egyetemista vagyok, a szüleimmel élek, nincsenek barátaim, nem szeretek bulizni járni, ezért már több mint 3 éve itthon vagy az utcán sétálgatva iszogatok. Mindegy hogy mit,csak alkohol legyen, mostanában vodkát szoktam venni, mivel nem érzik a szaga annyira, meg apám borából is lehúzok elég sokat. Apám ugyanis alkoholista, és sokszor észre sem veszi ha kevesebb van a piájából. És általában este mikor a szüleim elalszanak akkor én belövöm magam, de nem minden nap. Erős szorongásaim voltak,ezért kezdtem el piálni, hogy enyhítsek rajta. Ezelőtt 2 évvel még 96%-os szeszt is ittam, mivel az is volt a pincében. Égetett rendesen, de egész nap jól éreztem magam utána. A vizsgaidőszak alatt leálltam úgy 12 napra, ezalatt sírógörcseim voltak, dührohamaim, nagyon depressziós voltam, öngyilkossági gondolataim is voltak. Emiatt 1 vizsgámat el is buktam. Ahogy véget értek a vizsgák,megint nyomom a szeszt 1000-el, 4 estén egymás után bepiáltam. Alkoholista lettem?2016. febr. 28. 21:32
11/17 anonim válasza:
Ez még nem alkoholizmus. Ahhoz inni kell rendesen, nem összevissza.
12/17 anonim válasza:
A rendszerességtől lesz valaki alkoholista nem feltétlen a mennyiségtől.
Hogyan ittad a 96%-os alkoholt?Mert azt azért megnézném.
13/17 A kérdező kommentje:
Utána rögtön vízzel leöblítettem, úgy.
2016. febr. 29. 18:43
14/17 anonim válasza:
Alkoholista vagy, de én nem hibáztatlak.
Xar az élet, szürke, ezért iszol, hogy boldogabb legyél.
Én ezerszer gázabb dolgokat tudnék mondani, amikor emberek ártottak másoknak. Te nem teszel ilyet, csak elvagy.
15/17 anonim válasza:
#5-re:egyik se jó,de inkább hülye haverokkal időnként,mint egyedül gyakran.15évesen kezdtük,beb sztunk jópárszor,volt hogy valakit vinni kellett,stb.viszont kinőttünk belőle,mostmár csak néha,és nem annyit szoktunk mint régen.szerintem mindenképp segítségre lenne szükséged,mert ez nem csak annyi,hogy 15évesen elmész egyet bulizni amikor anyád nincs otthon..
16/17 Én'96 válasza:
Ha valaki mar nem bir ki ugy egy napot h nincs alkohol a szervezetében (akár naponta megiszik egy korso sört ) az már függ az alkohoktol tehát alkoholista,pedig nincs is bebaszva
Te alkesz vagy ,és azt tanacsolom beszelj másokkal erről a problémárol.És tenyleg jot tenne az otthonrol valo elköltözés , az apa rossz példát mutat a fiunak,nehéz helyzetben vagy édesapád mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!