Ha Xanax-ot szedek milyen mellékhatásokra számítsak?
Nyilván tisztában vagyok azzal,hogy van betegtájékoztató.
Engem igazán személyes tapasztalatokra lettem volna kíváncsi olyanoktól,akik szedték.
Egyébként nem egyszerűen a szorongással van csak a probléma,más eredetű betegségem is van,és ezen sajnos a Xanax nem fog megoldásul szolgálni.
És ezért vannak kétségeim,hogy beszedjem-e.
Nem akarok ráfüggni semmire.
Az alapproblémámat sajnos nem oldja meg.
Pszichológussal még nem beszélgettem,ezt csak a házi orvos írta fel.
Addig mindenképpen várok vele,amíg a pszichológust meg nem hallgattam.
Az a baj,hogy az én problémám nem ilyen jellegű.Nem maga a szorongás váltja ki,hanem maga a tudatom.Azt meg nem lehet kikapcsolni.
Legalábbis ilyen szorongásgátló gyógyszerekkel nem hiszem.
A saját tudatomat kellene legyőznöm,és ebben a Xanax szerintem nem fog segíteni.
Mi ennek a gyógyszernek a neve,amitől meghíztál?
Én azt biztos nem szedem be,mert ha elhíznék csak depressziós lennék.
Nekem nincs szükséges antidepresszánsokra!!
Véleményen szerint ilyen gyógyszereket azért írnak fel,mert csak leakarnak rázni,ez a legegyszerűbb.
A betegségem ellehetetleníti az életemet,és ezért vagyok "depressziós",nem pedig lelki okok miatt.
Egy olyan mentális eredetű problémám van,ami fizikai tüneteket produkál,és az egyik létszükségletemet korlátozza,befolyásolja.
Én olyasmire gondolok,mint kineziológia,vagy hipnózis.
Az okát szeretném megtudni,illetve,hogy mi váltotta ezt ki nálam.Nem pedig "depiellenes" bogyókkal tömni magamat.
Nem bipoláris zavaros vagyok,akinek kedélyingadozásai vannak.
Hogy kicsit megértsérek leírom a problémát.
A betegségem neve "shy bladder"-szégyenlős hólyag szindróma.
Nem tudok idegen helyen,idegen emberek között pisilni.
És emiatt fizikai fájdalmaim vannak.
És attól,hogy beszedek ilyen bogyókat csak nyugodtabb leszek,de a tudatommal nem fogja elhitetni,hogy én nem idegen helyen vagyok.Ahhoz kb be kellene drogozni vagy a sárga földig leinni magam,hogy azt higgyem,hogy nem.
De én nem akarok egyik problémából a másikba,függőségbe esni.
Sajnos ez nem olyan egyszerű,hogy "nyom a mellkasom",vagy fáj a fejem.Azok idővel elmúlnak.
A hólyagom viszont nem ürül ki semmiféle gyógyszertől,az csak a "tudatom" tudja megindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!