Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is járt már úgy, hogy 3-4...

Más is járt már úgy, hogy 3-4 antidepresszánst végig kellett próbálnia mire megtalálták a megfelelőt?

Figyelt kérdés
Valamelyik olyan nekem, mintha C vitamint szednék, semmi hatása nincs. Dokim azt mondja, ez ilyen, ki kell tapasztalni melyik lesz jó. Létezik ilyen, hogy egyik semmit sem ér a másik meg jó lesz?
2016. febr. 11. 16:40
1 2
 1/11 szamo77db ***** válasza:
Pontosan így van. Ne keseredj el, előbb-utóbb megtaláljátok azt, ami neked a legjobb lesz.
2016. febr. 11. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is sokan.

Akik pedig nem, azok az első után feladták, és beírogatnak ide a gyakorikérdésekre ők vagy a haverjuk, hogy az antidepi semmit sem ér, káros, meg különben is gyógyszerlobbi.

2016. febr. 11. 17:07
 3/11 Balogh Zsozsó ***** válasza:
Én a másodikat próbálom, és úgy vagyok vele, hogy előbb-utóbb bizti jó lesz valamelyik. Te hanyadiknál tartasz? Mikeket próbáltál már?
2016. febr. 12. 14:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Rexetin, Brintellix, Cipralex, aztán most Escitalopram 20 mg.
2016. febr. 12. 15:03
 5/11 evimeri ***** válasza:

Szia.

Én vagy hat félével próbálkoztam. Ebből kettő volt ami bevált. Pánikbetegségem van. Volt olyan gyógyszer amitől depressziós lettem, hánytam semmi nem maradt meg bennem. Valamelyiktől olyan fejfájásom és hányingerem volt, hogy állandóan az ügyeletre jártam. Valamelyik kevésbé csökkentette a szorongást. Szóval el kell találni a megfelelő gyógyszert és a mennyiséget is.

2016. febr. 12. 15:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó és melyik az a kettő ami nálad jó volt?
2016. febr. 12. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, az utolsó 2-nek ugyanaz a hatóanyaga.

A szertralin hatóanyagú lenne szerintem a nyerő (Zoloft, Serlift). Én is ilyet szedek.

2016. febr. 12. 18:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Így van, csak emelték az adagot, és Cipralex néven nincs csak 10 mg. Az enyém 20 mg escitalopram.
2016. febr. 12. 18:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után lettél jól a sertralintól?
2016. febr. 12. 18:20
 10/11 Balogh Zsozsó ***** válasza:
Az enyém most cymbalta. Jó gyógyszer. De ha következik a menstruációm egy hétig vannaj panaszaim. Szorongás, izgatottság. Stb. Még most próbálom a xanaxot elhagyni.
2016. febr. 12. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!