Most ez valami képesség? Vagy mi ez?
Szóval..tegyük fel ülök egy padon..előttem kövek, levelek, csikkek, akármi..(ami egy utcán, vagy bárhol a földön fellelhető lehet..)
Hirtelen odanézek a kövekre, és kinézek különféle képeket belőlük..
Van amikor, csak egy arcot, egy kutyát, egy tárgyat, bármit.
Ha sokáig nézem, mondjuk "koncentrálok", hogy lássak valamit, akkor nem.
De amikor nem foglalkozok vele, mondjuk haverokkal vagyok, vagy egyedül stb. akkor néha feltűnik.
Ez mitől lehet ?
Veletek volt már ilyen?
L/16
1héten 1x ha bekapcsolom a tv-t.:) inkább tanulok, vagy a barátaimmal vagyok, esetleg másfél éves unokahúgommal töltöm a napot.:)
nem, nem szoktam hangokat hallani, és ezeket sem látom minden nap..:D
Köszönöm a válaszokat.
Megnyugodtam, hogy nem vagyok dilis.:D
ha így hirtelen meglátsz valamit, azt jegyezd meg :) később még lehet jelentőssége...én is sokszor meglátok, hallok dolgokat, vagy épp csak hirtelen a semmiből eszembe jut valami nem odavaló, amit nem tudom, honnan szedtem....általában később, amikor történik valami, akkor eszembe jut, hogy jé, én erre láttam egy jelet, és olyankor szidom magam, h miért nem figyeltem rá jobban :) pl egy eset: hazafelé tartottam az egyetemről, villamossal kellett eljutnom az állomásig és elérni a vonatomat... még volt 20 perc plusz időm,így rágyújtottam egy cigire, és úgy gondoltam, ha jön a villamos, megvárom a következőt inkább, csakhogy teljesen elszívhassam... valamiért az volt az érzésem,h fel kell szállnom, akkor is, ha még van időm, el is indultam, de a cigi erősebb volt, a villamos épp egy Fideszes kampányvillamos volt és hatalmas betűkkel rá volt írva az Itt az idő szlogen. Közben jött több csoporttársam is, hívtak, h szálljak fel velük, de én mutattam, hogy még elszívom a cigit és megvárom a következőt.
A következő villamossal el is indultam, és épp kényelmesen el kellett volna érnem vele a vonatot, de két megállóval az állomás előtt lerobbant :D 10 perccel lekéstem a vonatot és még 2 órát kellett ücsörögnöm a váróban,hogy jöjjön a következő. Jujj de szidtam magam, amiért egy hülye szál cigi miatt nem szálltam fel a hamarabbi villamosra :D pedig volt egy csomó jel, meg megérzés, de persze csak akkor jöttem rá, mikor már pórul jártam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!