Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? És mennyi idö...

Mit tegyek? És mennyi idö után érzem jobban magam a gyogyszerektöl?

Figyelt kérdés
Évek óta depressziós vagyok,(vannak jobb és rosszabb időszakok) szociális fóbiábol kifolyolag,nem tudom még meddig birom igy. Gyógyszerellenes vagyok de most már gondoltam rászánom magam.,talán segit. Normális választ várok. Köszi
2010. márc. 28. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Jól teszed.

Antidepresszáns+nyugtató lesz. 1 hétig semmi, 1 hétig rosszabb (ezt nem szabad összekeverni a mellékhatásokkal), utána javul, 4.héttől kell jobbnak lennie. Ha akkortól sem, vagy a mellékhatások még 4 hét után is erősek, váltani kell.

Fizikai tüneteid is vannak (szédülés, fejfájás, légszomj stb.)?

2010. márc. 28. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismerős a dolog. Velem szedettek vagy 7 féle antidepit, de egyik sem használt, na meg nyugtatót. Már gyógyszerellenes vagyok mert teljesen függővé tett a gyógyszer, nem beszélve arról hogy csak gyengébb voltam úgy érzelmileg. A pszichoterápia rengeteget segít, a gyógyszer nem! Nézz utána "tündérhegy"-nek az interneten! Nekem rengeteget segített! Minden jót kívánok! :)
2010. márc. 28. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
A gyögyszerektől jobban leszel,de sajnos nem mindenkinek sikerül később leszokni rólla,sőt neadj isten még egyre negyobb dózisra lehet szükséged.Én depivel és pánikkal küzdöttem keményen 3 hipnoterápiával nagyon helyre raktak,most nagyon jól vagyok,persze könnyen lehet h majd újra jelentkezik(szerintem).Ha rászántad magad vágj bele,sok sikert!
2010. márc. 31. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:

4 éve szedek gyógyszert ugyanerre a betegségre, de már kezd elegem lenni,néha jobb néha rosszabb.

fevarin+xanax, most aurorix+frontin

most terápián gondolkodom, még nem próbáltam

26F

2010. márc. 31. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Kár, hogy ennyi ideig elhanyagoltad "gyógyszerellenességből" kifolyólag. A depresszió, pánik, fóbiák tünetmentesen gyógyulnak, gyógyszerrel. És ilyenkor nem is kell évekig szedni a gyógyszert, mert hamarabb kijössz belőle, minthogy rászokj.

Csepuski a gyógyult depressziós. De ugyis mindegy, mindenki magát teszi tönkre. ( vagy a gyerekét hagyja betegnek)

2010. márc. 31. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!