Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért csökkent a hatása?

Miért csökkent a hatása?

Figyelt kérdés

ha 2 frontint bevettem fél óra múlva álmos voltam és 15 perc múlva már aludtam.de ha most beveszem,csak nehéznek érzem magam és nem bírok elaludni,ugyanolyan ideges vagyok mint a bevétele előtt.nem menstruálok ami esetleg befolyásolhatja a hatását.

16/L

2010. márc. 28. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez így kevés info. 2* hány mg-os, mi az a most (délben akarsz aludni?), rendszeresen szeded-e, stb ?
2010. márc. 28. 12:31
 2/8 A kérdező kommentje:
0.25 mg-os,estére szedem,hétvégén 2-t hétköznap 1et reggel
2010. márc. 28. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
kezdesz hozzászokni, egyre kevésbé fog hazsnáli, és egyre több fog belőle kellni, nálam ugyanez volt, én homeopátiásra váltottam át, és jó...
2010. márc. 28. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
A frontin nem altató. Csak ezért nem is szabad szedni. Ha tovább erőlteted, olyan rosszul leszel tőle, hogy megemlegeted.
2010. márc. 28. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ki voltál vizsgálva, vagy csak áttúrtad anyuci gyógyszer szekrényét és ezt találtad? Esetleg ő adta a kezedbe?

Nem jó dolog ez így, menj el egy szakrendelőbe, ott vagy felírják a neked való gyógyszert, vagy pszichoterápia hamar segíthet a dolgon.

Alvásra vagy erős idegességre azt szokták ajánlani, hogy inkább szét kell rágni, mint lenyelni, sokkal hamarabb és intenzívebben hat. De tényleg nem kéne csak úgy használgatni. És addig is, míg el nem mész orvoshoz, csak ritkán, és nagyon indokolt esetben használd! Így talán a hatása is visszatér minimum 4 hét szünetet tarts, míg valamennyire kimosódik.

2010. márc. 29. 10:39
 6/8 A kérdező kommentje:
már elnézést de mi ez a hangnem?és ha konkrétan anyám nem élne vagy vmi akkor is így válaszolnál?képzeld pszihiáterhez járok,ő írja fel,kezelés alatt állok.viszont ezt a szétrágást dolgot ki nem próbálom,így is ha teával lenyelem borzasztó íze van :)
2010. márc. 29. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a hangnem az, hogy ha nem tudnád rengetegen jutnak így és úgy gyógyszerhez, és őket az életben nem látta pszichiáter, ezért kell itt feltenniük a kérdéseiket. Ha te pszichiáterhez jársz, nem értem miért ezt az oldalt terheled a kérdéseddel, amire egy csomó homályos és ellentmondásos választ kapsz, hanem hívd föl az orvosod, aki egyenesen megmondja.

A szétrágásos, szopogatós módszer elismert és logikus. Pánik betegeknek is ajánlják, ha feszült, rémisztő szituáció előtt állnak, akár egy plussz szemet is vegyenek be. Gyógyszerre jól reagáló szervezetben pedig alvászavarnál is bevett módszer ez, szintén a gyors felszívódás miatt.

(Alkoholistákkal szokták azt, hogy az orvos előtt kell szétrágni és lenyelni az antaethylt, mert nem példátlan, hogy kiköpik, ill. kihánytatja magából a beteg. Skizofrén és paranoid betegeknél is ez a bevett módszer, mert sokuk elvből nem akar gyógyszert szedni.

És megsúgom, hogy ezeknek a gyógyszereknek még rosszabb az ízük, mint a frontiné. Nem a levegőbe beszélek, pszichiátrián dolgozok.)

Ha anyuci meghalt azt nagyon sajnálom, de én se verem be mindenki képét, aki a szüleimről kérdez, mert nem tudják, hogy meghaltak már rég.

2010. márc. 30. 12:55
 8/8 anonim válasza:
Ha szétrágod, hamarabb hat, viszont hamarabb is múlik a hatása. Azért van rajta burok, h. lassan olvadjon szét, az emésztőrendszer alsó részében! Szóval ne rágd szét!
2010. máj. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!