Kényszerbeteg vagyok? Vannak bizonyos szokásaim amikkel együtt élek! Amik szerintem már kényszerbetegségnek mondhatók! Bővebben lent!
Pár éve már, hogy észrevettem, de szerintem ez régebben is bosszantott csak akkor nem figyeltem rá eléggé, hogy vannak bizonyos szokásaim amikkel együtt élek! Amik szerintem már kénszerbetegségnek mondhatók! Vannak dolgok amiket újra és újra meg kell csinálnom, ha leveszek egy tárgyat vissza kell raknom a helyére majd újra le kell vennem mert különben úgy érzem az a tárgy sérülékeny lett! Vagy a nadrágomba újra bele kell dugnom a lában, vagy a felsőbe! Vagy beszéd közben bizonyos szavak valamilyen negatív képeket sugallnak és azokat a szavakat nem használom! Vagy le ülök és újra fel kell állnom és le ülni ha úgy érzem nem sikerült jól! Vagy átlépek egy küszöböt, és vissza kell mennem a szobába és újra kilépnem. Ezek megőrjítenek és teljesen lefárasztanak, mégis ha nem teszem meg ezeket akkor úgy érzem nem jól kezdődik a nap vagy valami baja lesz az ablaknak ha nem nyitom ki és csukom be újra! Vagy mikor most írom ezeket a szavakat ki törlök néhány betűt és újra le írom.
Ezek az érzések terrorizálnak engem! Lefárasztanak el megy velük egy csomó idő! Nem tudom ez mennyi gáz vagy normális egy fokon, de már úgy érzem nincs szükségem ezekre és meg szeretnék szabadulni tőlük!
Ez ügyben kérném pár szakértőtől a véleményét!
Komoly válaszokat várok és nem akarom,
hogy egyből leszóljatok! Köszönöm!
Azt még hozzá teszem, hogy sokat kacsintgatok meg sokat rángatom a karom mert úgy érzem meg kell csinálnom különben elönt egy olyan érzés, hogy nem tudok megszabadulni bizonyos energiáktól! Sokat vagyok fáradt!
Sokat kávézok gyakran iszom alkoholt nincs más szenvedélyem!
Ha boltban vásárolok nem veszek meg olyan terméket amit előttem megfogtak, vagy valami szépséghibát találok rajta!
Van hogy percekig fogdosok két ugyanolyan ásványvizet és próbálom eldönteni melyiket vegyem meg, próbálok találni valamilyen hibát az egyiken, hogy az segítsen a választásban! Van, hogy úgy teszek mintha a szavatosságot figyelném, közben csak birkózom az érzéssel! Ha felfigyelnek akkor úgy teszek mint ha nem lennék megelégedve az áruval és szidom azt, vagy azt aki csomagolta vagy kihelyezte. Ezek a dolgok engem idegesítenek és pár embert a környezetemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!