Mindig a halálra gondolok, ezen lehet változtatni?
Már úgy érzem nem is élek, hanem "feladatot teljesítek" amíg itt vagyok, vagy ilyesmi. Enyhe (csak enyhe) túlzással a nap minden percében a halálon agyalok.
Pl. tegnap elalvás előtt megöleltem a régi plüss macim amit óvodába minden nap elvittem régen és arra gondoltam mi lesz azzal ha meghalok, hiszen szegény olyan csúnya, senki nem szeretné rajtam kívül... A lakásban elkezdtem nagytakarítást csinálni és rendezgetni a dolgokat. pl. a szép tányérokat a nővéremnek adom, a szép játokokat a gyerekének.
Tudom, hogy ezt mi váltotta ki - egy személy halála teljesen megváltoztatta az életemet...
de ez kész röhej, hogy ezt csinálom 18 évesen.
Szeretnék ismét élni, de nem látok ebből a gondolkodásból kiutat. Elgondolkodtam már azon, hogy a rákos betegek milyen hálásak lennének az életemért, az idősek szeretnének ismét 18 évesek lenni... de csak tovább pörög az agyam és készülök a halálra.
Kedves vagy, köszönöm :)
igen, legjobb lenne a jövőre nem gondoldolni és a pillanatban élni mindig... de sajnos a felnőtt emberek mindig gondolkodnak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!