Depresszió vagy hangulat zavar?
Figyelt kérdés
Nehezen kelek, nehezem fekszem, nincs kedvem az élethez, mert túl sok negatívum ér nap közben és emiatt otthon nincs energiám tanulni sem. Megaláznak/viccet csinálnak belôlem a barátaim, úgy érzem nem maradt már senkim és, hogy nincs értelme az életemnek. Soha nem értem el semmit, amire büszke lehetnék. Gondolkoztam egy ideig az öngyilkosságon, de rájöttem, hogy úgy fôleg nem érnék el semmit. Másokért szeretnék meghalni, úgy legalább valali emlékezne rám...2016. jan. 13. 00:15
11/13 anonim válasza:
Az az ember lusta aki elhízott vagy jellemében is rest.
Vagy a kettő együtt.
Egy depressziós ember kedvetlen,max.inaktív az állapota miatt.
12/13 anonim válasza:
Félre ne értsd, de iskolában mit akarsz elérni, amire mindenki emlékszik?
Kutya sem emlékszik rám az iskolából. Mégis többeknek megmarad a nevem, mert most tanítok, segítek. Nem másokért halok meg, hanem másokért élek. Persze ez még nem jelenti, hogy nem vagyok depressziós, csak tudom, hogy sokkal többet tudok tenni élve, mint halva. A halálra én inkább úgy gondolok, mint a problémák végső lezárására, amit senki sem fog emlegetni. Az életemben elkövetett dolgaimra fognak emlékezni.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom hanyadikos vagy, és ez most nem is fontos. A lényeg, hogy amíg ilyen jelentéktelennek érzed magad, próbálj valami hobbit találni vagy valamit alkotni/kreatívkodni amire büszke lehetsz, és büszkén mutogathatsz másoknak. Nekem segített, remélem neked is fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!