Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet megemészteni, hogy...

Hogy lehet megemészteni, hogy sose csajoztam?

Figyelt kérdés

29 vagyok és sose volt barátnőm.

Mindig is tisztában volta vele, hogy kevés vagyok a lánynak,nőnek.

Nem a külsővel van a baj. A belsővel.

Most meg egyszerűen nem tudom, hogy dolgozzam fel, hogy kimaradtam annyi jóból.

Mert elvileg,ismerkedni jó,flörtölni jó,nagy néha egy kaland jó, egy kapcsolat még ha nem is életere szól azért jó.

Mindből lehet tanulni és ott és akkor jó.

Most meg még annyi bátorságom sincs, mint régen mert annyival lett rosszabb, hogy öregebb lettem.

Kinek kellene egy középkorú lúzer?

2016. jan. 12. 10:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem arról beszélek, hogy ők a kiválasztottak hanem arról, hogy é vagyok a kevesebb.
2016. jan. 12. 20:07
 12/17 anonim ***** válasza:
2016. jan. 12. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

"A netes társkeresés nem jött be. Még a levelezés is nehéz volt,mert nem akartak válaszolni."

Persze, hogy nem akartak válaszolni. A nők naponta levelek tucatjait kapják, a könyökükön jön ki a sok sablon szöveg. A netes ismerkedéskor mindig valami szokatlant, valami meghökkentőt kell belecsempészni a levélbe. Lehetőleg rögtön az első sorba. Ezzel eléred azt, hogy legalább elolvassa az üzenetedet. Lehet, hogy nem fog válaszolni, de legalább az esélye megvan.

"Hívjam el? És aztán? Még mesélni sem nagyon tudok mit mert olyan unalmas az életem."

Hát, pajti, ha tudod, hogy unalmas az életed, tegyél róla, hogy ne legyen az. Egy nap 24 órából áll!!! És még ott van az éjszaka is. :-)) Másnak se a napi rutinfeladatoktól izgalmas, vagy érdekes az élete, hanem attól, hogy a szabadidejében kezd magával valamit.

2016. jan. 13. 15:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért vagy kevesebb, mert kevesebbnek érzed magad. Tudom,hogy ez unalomig ismert sablonszövegnek tűnik, de akkor is TÉNY. Érted? Tény.

Rengeteg embert ismerek, akinek feleannyi esze van mint neked és nem is néznek ki jól, mégis csúcsra járatják az önbecsülésüket. Meg vannak magukkal elégedve.

Tény, hogy a lányok is el vannak tévedve ( mint tengeri malac egy úszó jégtáblán ), és ennek oka, hogy az interneten és a televízión nőttek fel. De jó hír, hogy azért a női nem nem hülyült el, csak kábulatban van. Tudják ők ösztönből, hogy mi az igazán fontos: őszinteség, becsület,hűség. Melyikhez kell egyetem, vagy bármiféle vizsga ? Hm? Gondolkozzál már el ezen.

Tudod ki a lúzer, az élet nagy vesztese? Aki nem tud szeretet adni és nem tud szeretet elfogadni.

Középkorú majd 45 évesen leszel. Az új életed kezd el egy egyszerű gyakorlattal: ne beszélj soha többé szamárságokat !

2016. jan. 13. 18:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem megemészteni kell, és az önsajnálatba temetkezni.

Hanem felmérni, hogy mit baltáztál el ennyire, és változtatni rajta. Nade ez nem könnyű, és elég fáradtságos!!

Sajnos más lehetőséged nincs!

2016. jan. 21. 15:31
 16/17 anonim ***** válasza:

nem is lesz így bátorságod, mert a bátorság olyan mint az izom, nem egyről a kettőre változik, hanem szép lassan

ha azt mondanám, hogy naponta élek át szorongást a negatív gondolatoktól, de a pozitív, építőgondolatok akkora erőt adnak, ami több mint elegendő ahhoz, hogy boldog legyek, akkor az jelentene valamit számodra?

én is külföldön élek, és hidd el, itt is elég rendesen be tud ütni az egyedül lét, ha az ember csak nem tesz ellene tudatosan

beiratkoztam én is tánctanfolyamra csak poénból + szocializálódás/csajokkal való társalgás céljából pár ismerőssel, és eddig mind3 alkalom teljesen pozitív élményekkel zárult számomra, úgy hogy előtte minden rámjön a szorongás, meg a hülyeség ami azoktól a gondolatokból ered amiktől te is szenvedsz, de arra jöttem rá az utóbbi időben, hogy mekkora erőd van, hogy ezen változtass

A problémát olyan gondolkodással nem lehet megoldani, ahogyan azt létrehoztad

2017. szept. 30. 02:25
 17/17 A kérdező kommentje:

Akkor,hogyan lehet megoldani?

Már ott tartok,hogy utálom magam.

2017. okt. 4. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!