Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy vezessem le az idegessége...

Hogy vezessem le az idegességemet felvételi előtt?

Figyelt kérdés

Eddig a hétvégi lovaglás elég jól levezette, de most már csak egy hét van a felvételiig. Tanulni tanulok sokat, ennél több szerintem már nem lenne normális. Majdnem minden nap el szoktaam menni a kutyámmal sétálni, de ha egyedül megyek még jobban felhúzom magamat.

Mit csináljak az üres időbe pihenésként?

2016. jan. 10. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Az agynak nincs üres idő. Az ő feladata, hogy folyton figyeljen, és reagáljon bármire. Ha nincs dolga csinál magának olyant, amire odafigyelsz. Ha rájön, hogy utálod a pirosat, akkor mindig pirosat fog mutatni. Hogy ébren tartson. Úgyhogy találj magadnak elfoglaltságot, hogy lekösd az agyadat..meg olyan sincs, hogy már eleget tanultam. Vedd elő még egyszer.
2016. jan. 10. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Sirjal;-) en is azt csinalom aztan bealszok es igy felig elfogadhato az eletem. December ota ezt csinalom.

Vagy beszelgess a barataiddal, legyel megtobbet veluk.

# 1 :igenis lehet eleget tanulni. Amikor ugy veszem a kezembe a tanulnivalot h van amikor nem tudom mit jelent az a sok betu akkor asszem eleget tanultam.....

14/L

2016. jan. 10. 17:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy nekem még pluszba ott van az is hogy a sulis barátaimmal most nem vagyok olyan marha joba. Vagyis a legjobb barátnőmmel 10 éve mindig együtt vagyunk es mar kezdjük kikezdeni egymas agyát.

Multkor mar anyum elvette tőlem a könyveket.

Ma már sírtam tobbszor is... De utána csak par percig volt jobb.

2016. jan. 10. 18:54
 4/5 szamo77db ***** válasza:
Be ne vegyél semmit! Tanulj, ahogy csak tudsz. És a felvételi előtt 1 nap pihenőt engedj meg magadnak. Sétálj, menj moziba. Mindig legyen benned az a tudat, hogy megtettél mindent, amit csak bírtál. Aztán hogy ez mire lesz elég, az eldől a felvételin.
2016. jan. 13. 18:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt nem is gondoltam hogy bevennék valamit.
2016. jan. 14. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!