A barátnőm miért beszél magában?
Van egy barátnőm és néha össze szoktunk jönni pár baráttal otthon inni, beszélgetni zenét hallgatni stb..
Ő meg szokott olyat csinalni hogy felrevonul es elkezd beszélgetni valami 'képzeletbeli' barátjával. Arról beszél hogy milyen szomorú szokott lenni mikor józan meg a depresszióról es hogy csak ő ('a képzeletbeli baratja') érti meg.
Ez normalis?
Annyit tudok hogy évek óta depressziós de józanon soha nem beszél így magában.
Szerintetek? Miert van ez?Legjobb baratnok vagyunk es aggódom érte:( Hogyan segítsek neki?
Én is szoktam magamba beszélni addig jó amíg TUDSZ róla,hogy ezt teszed. Néha elegem van az emberekből és úgy beszélek magamba mintha más is itt lenne velem. Kizárom a külvilágot :(
Végülis vicces,de ha magadba beszélsz te megérted saját magad :D és senki nem beszél vissza.
Nekem is vannak képzeletbeli barátaim gyerekkorom óta.
Ha segíteni szeretnél hívd el őt helyekre magaddal és hátha nem lesz olyan depressziós.
Magába fordulós lehet alapból ami nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!