Szerintem depressziós vagyok, mit tudnek csinalni?
ez mekkora hülyeség, ha nincs rokonod, meg hajléktalan vagy akkor lehetsz öngyilkos :D
Tudod minek örülj, hogy EGÉSZSÉGES VAGY tudsz finomakat enni, tudsz kedvedre mozogni, előtted az élet, még tudod mennyi jó dolog fog történni? Sok, még csak most kezdődik. Most nem találod a helyed, de majd megtalálod, addig is próbálj ki új dolgokat, olvass, fess, sportolj, amíg teheted. Ugye nem öregen és betegen akarsz majd elkezdeni élni? Mert akkor már késő lesz ...
Még valami:
Most lehet azt hiszed mások milyen boldogok, de sokan kiégnek húsz éves korukra, az se jó. Minden reggel gondolj arra, hogy jó lesz, egyszer minden rossz véget ér, mindig jön egy csavar, ez az élet rendje...ne add fel.
És ami még fontos, ha így maradsz sokáig akkor az öreg kort se biztos hogy megéred, vagy beteg leszel. Nekem ráment erre sokminden pedig még negyven sem vagyok. És nagyon bánom, hogy akkor nem próbáltam meg mindent, pl. elmondani ami bánt, még akkor is ha nem értik, mond ki, üvölts, toporzékolj ha kell! Ne fojts el semmit, mert beteg leszel. Ha felnősz lesz munkád és kipróbálhatsz majd bármit.
Szóval most koncentrálj a tanulásra, és a hobbikra, ahhoz csak te kellesz,hasznát fogod majd venni meglátod.. (ezeket mind tapasztalatból mondom)
Minden jót kívánok Neked! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!