Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintem depressziós vagyok,...

Eszti1209 kérdése:

Szerintem depressziós vagyok, mit tudnek csinalni?

Figyelt kérdés
Mar majdnem egy éve van ez a problémám. Nagyjából minden napom ugy telik hogy alig van eletkedvem, lehangolt vagyok es egyedül vagyok a problémáimmal.. pár barátom van akiknek erről beszélhetek de ők se tudnak mit kezdeni velem, sokszor erzem hogy nem kéne élnem es vágom is magam amire nem vagyok büszke..itthon sok veszekedés van ez is sokszor kiborít..anyámnak nem merem elmondani a problémáimat mert nem foglalkozozna vele (tapasztalat)gondolkodtam már hogy el kéne menni pszihologushoz de diak vagyok nincs bevételem nincs miből fizetni.. lényegében egy hajszál választ el az öngyilkosságtól..mit tudnek tenni?

2015. dec. 23. 13:24
1 2
 11/14 anonim válasza:
Tűzz ki magad elé célokat,rengeteg szép dolog van az életben amiért érdemes küzdeni,foglald le magad,tegyél érte,hogy jobb életed legyen,állj pozitívabban a dolgokhoz. :)
2016. jan. 16. 01:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Rendben, es nagyon köszönöm:))
2016. jan. 23. 09:46
 13/14 anonim válasza:

ez mekkora hülyeség, ha nincs rokonod, meg hajléktalan vagy akkor lehetsz öngyilkos :D

Tudod minek örülj, hogy EGÉSZSÉGES VAGY tudsz finomakat enni, tudsz kedvedre mozogni, előtted az élet, még tudod mennyi jó dolog fog történni? Sok, még csak most kezdődik. Most nem találod a helyed, de majd megtalálod, addig is próbálj ki új dolgokat, olvass, fess, sportolj, amíg teheted. Ugye nem öregen és betegen akarsz majd elkezdeni élni? Mert akkor már késő lesz ...

2016. márc. 20. 14:09
 14/14 anonim válasza:

Még valami:

Most lehet azt hiszed mások milyen boldogok, de sokan kiégnek húsz éves korukra, az se jó. Minden reggel gondolj arra, hogy jó lesz, egyszer minden rossz véget ér, mindig jön egy csavar, ez az élet rendje...ne add fel.

És ami még fontos, ha így maradsz sokáig akkor az öreg kort se biztos hogy megéred, vagy beteg leszel. Nekem ráment erre sokminden pedig még negyven sem vagyok. És nagyon bánom, hogy akkor nem próbáltam meg mindent, pl. elmondani ami bánt, még akkor is ha nem értik, mond ki, üvölts, toporzékolj ha kell! Ne fojts el semmit, mert beteg leszel. Ha felnősz lesz munkád és kipróbálhatsz majd bármit.

Szóval most koncentrálj a tanulásra, és a hobbikra, ahhoz csak te kellesz,hasznát fogod majd venni meglátod.. (ezeket mind tapasztalatból mondom)

Minden jót kívánok Neked! :-)

2016. márc. 20. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!