Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges hogy pánikrohamaim...

Lehetséges hogy pánikrohamaim vannak?

Figyelt kérdés
Augusztusban egyedül voltam otthon a 2 éves kisfiammal amikor nagyon rosszul lettem. Ügyeletet hívtam ki. Kaptam injekciót, jobban lettem. Azóta ha bármi szokatlant tapasztalatok a testemmel elfog egy érzés hogy megint rosszul leszek. Szapora szívverés, szédülés nagyfokú gyengeség jön elő. Mostmár nagyon gyakran jelentkezik főleg ha egyedül maradok a kisfiammal. 3 hete teljesen étvágytalan is vagyok ami miatt már alig állok a lábamon. Szégyellem magam emiatt. Nem tudom mitévő legyek? Mi lehet a baj? Voltam háziorvosnál de nem vette komolyan!
2015. dec. 23. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Általában így csinálják a háziorvosok. Meg kell próbálniuk a beteg nyugtatásával, később enyhe nyugtatóval elsimítani a dolgot. Menj vissza hozzá, és ismét mond el a panaszodat. Kérhetsz xanaxot is. Különben ami tünetet leírsz az nagyon pánikos kinézetű. Ezzel az a baj, hogy legközelebb már nem is betegség okozza, hanem a pánik a betegségtől. Önmagát gerjeszti.
2015. dec. 23. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, pánikroham volt, majd az azt követő tartós szorongás emiatt.
2015. dec. 23. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez betegség, emiatt felesleges szégyenkezni.

A legjobb, ha keresel egy mélylélektani módszerekre (KIP, ego-state, regresszió, Bradshow, Rossi, stb.) kiképzett terapeutát, aki meg is gyógyít.

2015. dec. 23. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ma visszamentem a háziorvoshoz és Frontint írt fel.

Még nem vagyok biztos benne hogy nekem ezt szednem kellene.

Szívesebben próbálnék valami természetes módszert!

Kedves 3. Válaszoló még nem hallottam ezekről, de amint tehetem utána nézek! Ezen belül lenne valami jó tanácsod mire figyeljek?

2015. dec. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!