Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek erről? Ez...

Mi a véleményetek erről? Ez betegség lehet? Lent írom a többit.

Figyelt kérdés
Nem tudok nőkhöz normálisan viszonyulni. Ha beszélgetek egy nővel aki tetszik akkor folyamatosan a kedvében akarok járni. Olyan mint ha hipnotizálna. Legszívesebben ilyenkor vennék neki egy kávét vagy ebédet, és lesném a kívánságait. Nagyon nehezen tudok nemet mondani nőnek, szinte bármit megtennék nekik. Pl ha megkérne rá hogy takarítsam ki az egész házat megtenném. Nem azért mert szexet akarok vagy mert kanos vagyok,ha van barátnőm akkor is ez van. Pl mikor munkahelyen nő volt a főnököm 3x annyit dolgoztam, és még tetszett is hogy a kedvében járhatok, és megdícsér néha. Hozzáértők írhatnának pár sort. Privátban is szívesen beszélgetek erről. 23/F
2015. dec. 22. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy betegség a tünetek alapján.

Diagnózis:

Poszt-ifjúkori femindivinitis szindróma. (PIF)

Késő-ifjúkori Női Istenítés Szindróma (KINISZ) ... A rövidítésben egyben bennevan a kínszenvedés is.

Therápia: Szívd meg egy-kétszer durván... de csúnyán. Használjanak ki mint a kutyaszart. Ha még eddig nem másztál fel a szopólétrán, akkor itt az ideje.

Ez az egyetlen gyógymód. Jelenleg tudatalatt úgy véled a nők isteni lények, állandó szeretre, romantikus és lovagias viselkedésre vágynak. Van ebben valami, minden férfi PIF-es kicsit, de vannak súlyos esetek mint nálad. A PIF kinőhető. Amikor majd a harmadik nőd beszél veled úgy, mint egy kutyagumival, és használ ki mint egy koszos papucsot... pedig te mindent megtettél neki, tejben vajban fürdetted, imádtad, piedesztálra emelted, a legromantikusabb legcukibb nice-guy férfi voltál és mégis.

Tudod a nőkből a PIF szindróma pont az ellenkezőjét váltja ki. Szánalmat. Te egy szánalmas férfi vagy a szemükbe, akit el lehet taposni mint egy pondrót. A szemükben általában, még ha nem is mondják ki, csak egy talpnyaló kis tutyimutyi fäszkalap vagy, aki képes 3x annyit dolgozni a női főnökének. Eszméletlen manipuláló erővel bírnak, csak mert van egy rés a lábuk között. A barátnők, de még a kedves alaptermészetűek is(ha eddig nem: szerencséd volt) általában nagyon hamar pszichóvá válnak, és úgy el leszel nyomva, mint egy csöves pocsolyából felszedett TBC-s cigicsonkja. Úgy kiszagolják a PIF-es férfiakat, hogy az elképesztő. Szinte detektoruk van hozzá. Bár azt mondják hogy erre vágynak, a valóság pont az ellenkezője.

A nőknek nem takonygerinc talpnyalók kellenek, akik lesik minden kívánságukat, mert akkor bizony dráma királykisasszonyként fognak viselkedni. A nőknek TÁRS kell, aki mellett nőként érezhetik magukat. Egy izgalmas, pimasz, határozott férfi, aki már kinőtte a PIF-et. Tudja, hogy ők is emberek, kakilnak, vér folyik belőlük időnként, otthon bozontos puncival zsíros hajjal TV-znek, egy lyukas pizsamában (mondjuk ez baromi szexi éppenséggel :D) ésatöbbi. Ugyan olyanok mint mi. Egy alapvetően kedves, jó humorú férfi az igényük, aki néha keményen meg tudja mondani a dolgokat, és lerántja őket a földről, hogy nehogy elszálljanak. Hiába a genetika az genetika, de a manapság oly divatos túlzottan feminista és emancipációs elvek, ellenére férfi és nő különbözik lélekben, igényekben. Ezek ősi jellemvonások... Néha kicsit vissza kell térni az ősember mivoltunkhoz :) Persze csak finoman, lehet igazi pimasz férfi valaki, gentleman létére :)

2015. dec. 22. 09:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor keressek nőt aki jól kihasznál, és elmúlik szerinted?
2015. dec. 22. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyébként a jó nőkkel sajnos én is PIF-es vagyok... de a "Szintem" és szintem alatti csajokkal már kinőttem. Tudok határozott pimasz lenni, sokszor nem is gondolkozok csak kimondom amit akarok, leszarom a következményeket. És imádnak. Rajonganak. Megőrülnek... de a nagyon jó nőkkel ugyan ilyen PIF-es vagyok :( bezzeg az alfahím egoisták... Van egy ismerősöm, nem egy túlzottan jó pasi szerintem, de zenekarban gitáros, és orbitálisan nagyképű. Emiatt van vele egy gyönyörű virágszál 20 körüli lány. Értelmes, intelligens, olyan aranyos a nevetése, hogy azonnal szerelmes leszel belé... A srác leszarja, inkább XBOX-ozik, minthogy vele legyen. Úgy tudom már rég szexeltek. Ez mi érted?

A lány sokat panaszkodott, és amúgy jó fej nagyon mint cimbi is (én szerencsére azonnal éreztem, hogy megégetem magamat és nem barátkoztam vele inkább) de volt egy halvány reményem, hogy majd engem a jófiút választ és tök PIF lettem vele. Utólag azt mondom, irtó hülyét csináltam magamból :D Most már elvesztette a csaj előttem a varázsát, mert aki ilyen hülye, hogy ilyen palival maradjon azt leszarom... mondjuk meg is csalta. A lényeg, hogy itt egy gyönyörű nő, és már nem vagyok vele PIF-es. Múltkor egy bulin el is küldtem a francba, hogy hagyjon már békén :D Érdekes, hogy nem bántódott meg. Lehet most kezd el kedvelni majd!

Egyébként már volt erre egy példa, konkrétan egy modell csajszival jöttem össze, mert sikerült legyőznöm a PIF-et és kiemelkedtem a talpnyaló férfiseregből aki körülrajongta.

2015. dec. 22. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nemtudom, gyakorold olyan csajokkal akik nem számítanak. Átlagos kiskutya féle rajongók.

Tudom ez nem helyes, de meg kell tanulnod úgy beszélni velük, hogy nem érdekelnek a következmények. Tilos gondolkozni, csak kimondani. Nem kell atomparasztnak lenni, csak mondd ki ami eszedbe jut. Hülyének néz? Megbántódik? Durcás lesz?

Ki nem szarja le... csak egy csaj. Majd visszajön úgy is, mint Lassie... egy kutyus akit pórázon vezetsz.

Gyakorolnod kell, és végül minél jobb nőkkel meg tudod majd csinálni. Mondjuk ehhez sok önbizalom is kell, de majd megjön az is.

23 évesen amúgy pont ilyen voltam mint te :) Most 28 vagyok. A jó nő PIF-em még nem múlt el, de legalább felismertem a betegséget, és próbálom legyőzni. 28 éves koromig legalább 3x csesztem rá a túlzott jófiúságom miatt, úgyhogy próbálj meg ne ilyen lenni.

2015. dec. 22. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja és a PIF kiújulhat, nagyon résen kell lenni folyamatosan.

Ugyanis amikor szerelmes lettem a modell csajba, és jártunk már, akkor visszatért a PIF-em... sajnos. Annyira rettegtem hogy elveszíthetem, hogy nem tudtam önmagam lenni akibe beleszeretett (határozott farkas jellem, aki nem a férfibirkacsorda tagja)... úgyhogy dobott is.

Szóval a PIF olyan mint a diabétesz, folyamatosan kell nyomni magadba az inzulint, és felülértékelni a döntéseid, gyakorolni, edzeni a szellemed és a testedet ellene, mert életed végéig csak kihasználnak majd akik tudnak. Próbáld egy kicsit azt is nézni, hogy TE mit szeretnél. Legyél önző bátra, elvégre a világ nekünk áll, nem másoknak :) Ez a te életed, hozz ki belőle a legtöbbet. Ki nem szarja le mások mit mondanak? Nem szabad kiszolgálni őket.

2015. dec. 22. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!