Ha valaki egyre többet gondol az öngyilkosságra és folyamatosan depressziósnak érzi magát, akkor mikor van az, hogy nem lehet már rajta segíteni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 22:48
2/6 anonim válasza:
Ill miután és sikeres volt,de mindegy is.
4/6 anonim válasza:
Szerintem az ilyen emberen nem lehet segíteni, volt egy cikk amibe azt írták a depresszió 2020- ra (WHO) ugyan olyan "állapotnak" fog számítani, mint a fogyatékosság. Több milliárdan élnek ezzel a betegséggel, ezek után nem csoda, hogy ennyi hülye ember van a világon, köztük én is.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is csak miután megtette és meghalt. Előtte, még az utolsó pillanatban is van remény elvileg. Történhetnek váratlan dolgok, csoda, találkozhat a megfelelő emberrel, eszébe juthat a megoldást jelentő gondolat.
De amúgy, hogy van-e olyan pont, olyan lelki pont, amin átbillenve már mindenképp megteszi, egy végleges elhatározás, azt nem tudom...ha van, akkor az közvetlenül a halált okozó mozdulat előtt van, biztosan nem jóval előtte.
Tervezgeted egyébként, vagy elméletben érdekel? Bár a szavaid alapján az elsőre tippelnék.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Csak elméletben érdekelne, nem akarok öngyilkos lenni, csak elég sok ilyet hallok mostanában, hogy mindenki depressziósnak titulálja magát.
2015. dec. 20. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!