Nitroglicerines tablettát lehet erre szedni?
Sziasztok. Mikor bejött ez a nagy lehűlés, azóta vagyok rosszul. Pánikbeteg vagyok, de tudom kezelni, gyógyszer is azért van nálam, hogy megnyugtasson a tudat hogy van nálam.
De amióta bejött ez a nagy lehűlés azóta gyakrabbak a rohamok és erősebbek, szédülés, magas vérnyomás, a hidegfront miatt. Ezek elmúltak, de most váltakoznak a frontok és érzékenyebb vagyok. Viszont ma volt egy felettébb durva rohamom. Ma kivételesen busszal mentem dolgozni ami hiba volt: Esztergom felé jött a pesti busz arra száltam fel és nagyon levegőtlen volt, mások arcán is láttam dolgokat. Mikor leszáltam nagyon rosszul voltam:magas vérnyomás/ingadozó, gyors pulzus, Angina pectoris, mellkasi izomgörcsökkel, nem erő fejfájás.. Állítólag nem volt front, de a másik internetes oldal szerint meg igen:melegfront. Kb 20 perces séta után oda értem a munka helyemhez és nem múlt el teljesen az Angina pectoris. Pánikoltam. Volt üzemorvoi vizsgálat, de a vérnyomásom 120/80 van volt, a pulzusom meg magas.
Egész nap ilyeen így éreztem magam. Itthon megmértem a vérnyomásom és normális, bár ingadozik mikor mozgok.
Tehát a bepánikoltam é akár front is erősítheti a tüneteket használhatom ezt? Természeteen ritka használatra.
Az angina pectorist ki diagnosztizálta?
A nitroglicerin koszorúér szűkületre való, azt is diagnosztizálták?
A pánikrohamra pszichoterápia kell nem bogyó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!