Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Már nem vagyok a régi. Hangoka...

Már nem vagyok a régi. Hangokat hallok. (? )

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem ez normális, és hogy mindenki beszél magában stb. De rájöttem hogy nem magammal beszélek, ezek nem az én gondolataim. Órákig el tudok ülni a sötétben. A hangok mintha szét akarnának szedni. A buszon pedig folyt a vér az ablakokról. Aztán megráztam a fejem, és eltűnt minden. Néha azon kapom magam hogy elmentem teljesen másfele mint ahova kellett volna. De ez még semmi. A gondolaitaim nem az enyémek. Ez már nem is én vagyok néha. Pedig nem iszom alkoholt és nem használok semmi tudat módosító szert. És néha hetekre és napokra sem emlékszem.

Mi történhet a fejemben? Próbálok nyugodt lenni, de szétszednék minden. Könnyebben ideges leszel, mint valaha

2015. dec. 13. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Erősen javaslom pszichológus felkeresését, mert amiket leírsz, elég súlyos tünetek. Nem tudom, mit tud veled kezdeni, de nem gondolom, hogy ez magától javulni fog, és előbb-utóbb nagy bajod származik abból, hogy nem tudod, mit csinálsz.
2015. dec. 13. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu amiket leírtál, akkor ne halogasd, minél hamarabb menj el orvoshoz, és mondd el neki, amiket ide leírtál! Kezdheted a háziorvosnál, majd ő továbbküld a megfelelő szakorvoshoz. Holnap hétfőn biztos rendel az orvosod, mindenképp menj el hozzá, mert magától nem fog javulni a helyzet!
2015. dec. 13. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:

ez a skizofrénia.

sürgősen menj orvoshoz.

2015. dec. 13. 21:28
 4/4 anonim válasza:
szia kedves kérdező :) ! mi lett veled? :) hogy vagy? összebarátkoztál az idegen gondolatokkal amik megtudtak volna ölni? sikerült?
2016. máj. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!