A Frontin okozhat maradandó károsodást az agyban?
Figyelt kérdés
Frontint szedek 2 X 0.5 mg-ot és reggel arra ébredtem, hogy az arcom önkénytelenül a takaró alá húztam álmomban
Ezért iszonyatosan kómásan ébredtem reggel mint akit műtétre altatnak körülbelül alig birtam magamhoz térni
A bevett Frontin és a kilélegzett széndioxid miatt voltam kómás vagy csak egyszerűen nem kaptam levegőt?
Okozhat ez maradandó károsodást az agyban?
2015. nov. 26. 09:22
1/6 A kérdező kommentje:
sőt azóta mintha kómásabb lennék alapban pedig nem szedek többet 2-nél naponta továbbra sem
Szedhetem továbbra is a Frontint?
2015. nov. 26. 09:36
2/6 anonim válasza:
Ezt nagyon sürgősem beszéld meg a kezelőorvosoddal!
3/6 anonim válasza:
Ne szedje a Frontin tablettát
- ha Ön súlyos légzési elégtelenségben szenved.
ha Önnél alvás közbeni légzéskimaradás (alvási apnoe-szindróma) jelentkezett.
Lehet meg kéne beszélned az orvossal.
4/6 anonim válasza:
A Frontin egy gyenge nyugtató. Nem okozhat ekkor bajt. De ha enélkül is jól alszol, akkor ne szedd be este. Nem okoz semmilyen károsodást, főleg nem ilyen kicsi mennyiségben. Egyébként miért szeded?
5/6 anonim válasza:
Igen, nyugati orvosok szerint, akik hosszabb ideje ismerik, okozhat agykárosodást. Hogy mennyi idő után és mekkora adagtól, hát azt nem tudom.
6/6 A kérdező kommentje:
nem től megnyugtató azért köszönöm
2015. dec. 26. 02:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!