Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Neurológiailag sérülhettem?

Neurológiailag sérülhettem?

Figyelt kérdés
Egyszer reggel úgy keltem, hogy nehéznek éreztem a testem, ez már aznap elmúlt, de rá egy 2 hétre megjelent egy olyan furcsa érzés, amit még sosem tapasztaltam.(Ugye az ember ha oda figyel valamikor a mozdulataira, akkor fejben már lejátssza mielőtt megtenné.)Amikor odafigyelek a mozgásomra(Csak, ha oda figyelek!), akkor ugye fejben előtte lejátszom, és megjelenik előttem egy képzeletbeli vonalszerűség, és valamiért azon rossz érzés "átmozogni".Lehet, hogy csak rosszul fogom fel, mert még sosem éreztem ilyet, de szerintem ettől mindenki megijedne.Hangsúlyoznám, hogy ez csak akkor van, ha oda figyelek erre az egészre!Tudom, ez elég betegen és őrülten hangzik, de máshogyan sajnos nem tudtam leírni.

2015. nov. 23. 18:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, javítanék: Nem jelenik meg előttem, hanem csak érzékelem!
2015. nov. 23. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem neurológiailag sérültél, hanem lelkileg.
2015. nov. 23. 19:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezt kitudnád esetleg fejteni?
2015. nov. 23. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet kényszergondolat is. De jobban átlátni csak több infóval lehetne ezt a dolgot. Mióta van így? Mennyire gyakran? Van köze a fáradtsághoz?
2015. nov. 23. 19:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam, hogy az is lehet.Lassan két hónapja.Csak ha oda figyelek rá. Nincs.
2015. nov. 23. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges! Én is hasonlókat képzeltem, sőt kényszercselekedetekre is késztetett a képzelgés. aztán egy baleset következményeként agyi MR-re került sor, ahol jóval korábban(születésemkor)keletkezett agyi infarktust diagnosztizáltak.
2015. nov. 23. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. Akkor másképp teszem fel a kérdést. Mennyire gyakran gondolsz ezekre a választóvonalakra? Napi szinten, vagy többször is egy nap? Esetleg régebb, kisebb korodban vagy születésedkor érte valami sérülés a fejedet? Van valamilyen betegséged, gyógyszert esetleg szedsz (akármilyet)?
2015. nov. 24. 07:39
 8/8 anonim ***** válasza:

A kettes válaszoló én voltam, a hetes rosszul írta.

Ha nincs organikus sérülésed (pl. agyvérzés, agytumor stb.), akkor biztosan lelki eredetű ez az egész, ami téged bánt. Eléggé összetett problémára utal, ha nem tudsz lazítani, el kéne menni vele egy pszichiáterhez.

2015. nov. 25. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!