Mi lehet a barátnőm baja?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm nemrég került ki a kórházból. Be nyugtatózta magát. Az orvosoknak azt mondta, hogy a kellemetlen tünetei a gyógyszerektől vannak. Ők pedig elhitték. Így miután kimosták a gyomrát, kiengedték. Pedig a valóságban a tünetek voltak előbb. Ahhoz, hogy ne érezze ezeket, ezért szedett gyógyszereket. Azért hazudott, hogy hamarabb elengedjék. A tünetei: fél mindentől, remeg a gyomra, nehezen veszi a levegőt, elveszíti a valósággal a kapcsolatot. Olyan, mintha álomvilágban élne, nem kézzelfogható a valóság. Fokozottan felejt, olyan dolgokat érzékel, amik nem valóságosak. A tüneteit elég nehezen tudja elmagyarázni, ezért általános tünetekkel helyettesíti: pl. fejfájás, szédülés. Milyen betegsége lehet? Jelenleg gyógyszert nem szed, viszont egyre inkább szenved. Orvoshoz fordulni fél. Hogyan tudnék neki segíteni? Nagyon aggódok érte. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!2015. nov. 15. 11:47
1/4 anonim válasza:
Ez egyszerű: depresszió ! Sokan vannak bennr ebben sajnos.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Lehet, hogy depressziós is, de szerintem nem minden tünet a depressziótól van. Szerintem egyes tünetek ennél súlyosabbak. Pl. a valóságérzet elvesztése.
2015. nov. 15. 13:18
3/4 anonim válasza:
Skizoid hajlam. Menjen mihamarabb pszichiáterhez!
4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam meggyőzni, hogy menjen el, de nagyon fél. Csak arra tudtam rávenni, hogy írjon az interneten egy orvosnak. Talán ha ő is azt tanácsolja, hogy menjen minél hamarabb pszichiáterhez, akkor az meggyőzi.
2015. nov. 15. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!