Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is szokta magát kellemetle...

Más is szokta magát kellemetlenül érezni, miután megnéz egy "PAXEL" videót? Nincsen ennek mentális hatása rám?

Figyelt kérdés

Megnéztem egy "PAXEL" videót, és közben is meg utána is nagyon rosszul éreztem magam. Nem találok a helyes szavakat, talán furcsán, és mintha megerőszakoltak volna. De mindenesetre végtelenül kellemetlen, nem tudom, hogy a YouTube miért engedélyezi az ilyent.

Teljesen mindegy melyik videóját nézem meg, mindig ez az érzés bújik elő belőlem. Nagyon kényelmetlenül, feszengve érzem magam videó nézés közben. Mintha éppen megerőszakolnák a lelkemet, valami brutális módon. Próbálom megérteni, hogy hogyan lehet őt normálisan nézni, mert nálam fiatalabbakat mozgat meg, ezért nem értem. Én lassan 20 éves vagyok, és férfi. De mindig próbálok próbát tenni arra, hogy "talán most már nem lesz kellemetlen" egy-két havonta. Az eredmény mindig ez, legszívesebben elbújnék az ágy alá.

Más is tapasztalta ezt az említett videós videói során?

(Ez nem lejáratás, meg nem humorkodás, nagyon is komoly, másutt nem tapasztaltam ilyet. Én betiltanám.)

2015. nov. 9. 02:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Ohh Sátánom, azért meg ne halj itt nekem... én meg nem szeretem Sandra Bullockot , a jelenléte még se zavar hogy rosszul leszek..
2021. okt. 12. 18:57
 12/14 Macskás Arnold válasza:
Ne haragudj, a Shakespeare vagy a József Attila vagy az Ady Endre életéről szóló vide[i nagyon jók, informatívak és tök normálisak, semmi riasztó nincs bennük, a val[ságot elemzi és kérdéseket tesz fel. Láttad őket?
2023. ápr. 25. 20:03
 13/14 Macskás Arnold válasza:
Paxel mindig hangsúlyozza, hogy senkire nem erölteti rá a véleményét és megkérdi a hallgatók véleményét. A pedofil visszaéléssel gyanusított másik bűnöző youtuberről igen kemény kritikát mondott, amelyben szigorú erkölcsi elveket vallott, és úgy jött ki, hogy családos, gyereke van, dolgozik és teljesen normális életet él, személyében nincs semmi félelemkeltő. Sokmindennel nem értek egyet amit mond vagy bemutat (egyeseket a közönsége kifejezett kérésére). "Szellemes" videóiról önkritikát mutatott be, ahol azokat poénnak minősíti. Sok "ezoterikus" vagy "ufós" meg hasonló videóról és történetről bizonyítja, hogy marhaság és csak a valóban gyanút keltő dolgokat hagja meg kérdésként, véleményezésre. Nem lehet, hogy a kérdező bizonyos témáktól vagy prezentálási módoktól írtózik? Egyszerű, ne nézze. De szerintem Paxel, akivel sokmindenben nem értek egyet, egy normális átlagember, akinek a személyétől félni beteges ötlet, ő is egy youtuber, ak sok jó videót (is) gyártott. Ismerkedjen meg vele levélben. Szerintem nem illik őt azzal bántani, hogy mint ember, egy negatív figura. Nem kell mást ok nélkúl megsérteni és ismeretlenül megbántani. Önnek se esne jól.
2023. ápr. 25. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs vele semmi baj,az agyaddal van és próbálod rá vetíteni.Ekkora baromságot még életemben nem hallottam.De őszintén,azt gondolom ez egy ócska próbálkozás a néhány hülye libsik ellene irányuló lehúzása mellett.

Ettől függetlenül segítek: NE NÉZD!Szívesen!

2024. júl. 16. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!