Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan gyógyítható a krónikus...

Hogyan gyógyítható a krónikus depresazió tabletták nélkül?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan léphetnék ki az én kis világomból. Alapjában zárkózott vagyok, sosem szerettem magam se kívül se belül. 1 hónappal a 3 éves kapcsolatom után után az exem már mással van és igazából össze estem lelkileg, nem találom a helyem a munkában sem itthon. Úgy érzem mintha egy robot lennék, monoton körforgásban megy az életem...
2015. okt. 30. 01:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Önuralommal, helyes táplálkozással, vitaminokkal, sok sporttal, normális alvással.
2015. okt. 30. 02:23
 2/2 anonim válasza:
"Úgy érzem mintha egy robot lennék, monoton körforgásban megy az életem" úgy érzed??? akkor valószinüleg pontosan igy van és meglep hogy szarul érzed magad? mindenképp ajánlom hogy rakj össze 250 000 értékben egy számítógépet és írány a virtuális világ ...ha nem telik rá vagy nemszánsz rá akkor My little ponyt ajánlom csodákra képesek a pici pónik
2015. okt. 30. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!