Fejre tehető sapka ami az agyhullámokat mutatja?
Szeretnék egy ilyen vizsgálatot, komoly phszihés gondjaim vannak amik nem szűnnek gyógyszer hatására sem
Hol lehet ezt a procedúrát elinditani és hol végeznek Mo-n ilyen vizsgálatokat?
Szerintem az EEG-vizsgálatra gondolsz. Neurológián alkalmazzák, epilepszia, agysérülések, alvászavarok, stb. esetén. Milyen jellegű pszichés gondjaid vannak?
Egyébként biztos nem úgy van, hogy te kéred ezt a vizsgálatot, és elvégzik neked... ha az orvosod indokoltnak tartaná, akkor már biztos elvégeztette volna rajtad.
hát ha ebben az országban súlyos eset van akkor én vagyok az egyik
Igen súlyos pánikbeteg vagyok továbbá nem meghatározott affektiv zavarokkal küzdök és hiába szedem a gyógyszereket még egyenesbe sem sikerül kerülni, nemhogy meggyógyulni
Szerintem az agyhullámok alapján be lehetne azonositani a probléma helyét nem pedig ránézésre gyógyszereket irni amik nem sokat érnek
Szerintem nem jó orvoshoz járok az a véleményem, ezért valószinűleg orvost fogok váltani
Szerintem mutatna valami eltérést, mivel a pánikbetegek agya nem úgy működik mint a normál emberi agy
Igy jobban rá lehetne világitani a problémák forrására és a megoldásukra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!