Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek normális vagyok?

Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

Szeretem megjátszani a butát és a nem normálisat, persze nem úgy hogy elkezdek örjöngeni vhol pl.. azért annyi eszem van. Igazából értelmes vagyok és mások szerint még okos is de nem mindig szeretem ezt a szerepet, kicsit szeretnék szabadabb lenni szellemileg vagy nem tudom. Érdekelnek olyan dolgok amik miatt mások furának mondhatnának simán, van hogy olyan egyszerü dolgokon elcsodálkozok és próbálom megérteni öket amik egyértelmüek hogy miért vannak és minek...

Na elég bonyolultan fogalmaztam..

Szóval valahogy úgy tudnám összefoglalni hogy érzem hogy kicsit hülye vagyok még ha nem is ez tünik fel :D

2010. márc. 16. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez lehet önkifejezési probléma XD nálam is ez volt, régen. néha még most is picit. dehát ez is úgy van, mint az emberek, mikor automatikusan visszakérdezik, mégha biztosan is hallottak valamit..megmagyarázhatatlan
2010. márc. 16. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Ismerek egy csajt,nem rossz tanuló,de ha pl azt mondom neki :képzeld vettem egy liter tejet.

Tágra nyílt szemekkel néz és átszellemülten:

Ne mond,tényleg!?

Ilyenkor én is kételkedem,hogy az ílletö normális-e.

2010. márc. 16. 10:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy még én se értem magam, nehéz lenne megmagyaráznom így :D

Elsö válaszoló: Anyám gyakorta csinálja ezt.. elég zavaró :D

2010. márc. 16. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a kommunikációval vannak gondjaid? Úgy értem, hogy talán azért kérdezel vissza alap dolgokra, mert úgy érzed valamit válaszolnod kell.
2010. márc. 16. 16:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem válaszolok vissza.. te valamit nagyon félreolvastál, nincs semmi ilyen gondom
2010. márc. 16. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy eredeti vagy:)
2010. márc. 16. 19:09
 7/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális vaggy :) nekem ilyenek pontosan ugyanigy előfordulnak, mondjuk én nem vagyok normális, és erősen depressziós is, nekem ez a kettő biztos összefügg, de neked nem hiszem hogy bajod vagy. Csak különleges vagy, de légy erre büszke, csak nézz körül a társadalomban.
2010. márc. 17. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
azt irod nem szereted mindig az okos szerepet.voltak kellemetlenségeid ezzel a szereppel kapcsolatban? amugy sztem ez normális mindenki vágyik arra,hogy a dolgokat több oldalrol megismerje.ha nem félsz ilyen vizekre evezni akkor nyugodtan "tanulmányozd" őket ha ez a vágyad.
2010. márc. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!