Iskolapszichológust felkereshetem, deprssziós tünetekkel, és szuicid gondolatokkal?
Figyelt kérdés
És tényleg szólhat a szüleimnek ?2015. okt. 1. 18:30
1/8 anonim válasza:
Hát, az iskolapszichológus nem a klinikai pszichológusok egyike, sokat nem tudna hozzászólni, de kérne neked beutalót egy terapeutához.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem,és a igaz hogy a szuicid dolog miatt szólhat a szüleimnek ?
2015. okt. 1. 18:40
3/8 anonim válasza:
A konkrét problémát nem hinném, hogy az engedélyed nélkül feltárná a szüleidnek(ugyanis létezik egy bizonyos titoktartási törvény, a te jogod),de valószínű, ha kikövetkeztetné, hogy mégsem csak a kamaszkori depi áll a dolog háttérében, hanem ennél komolyabb is, akkor feltételezem, konkrétan egy szakembert hív el, aki segít felállítani a diagnózist. De légy nyílt vele, mindenképp.
4/8 A kérdező kommentje:
Kamaszkori depi nem hiszem,20 vagyok
2015. okt. 1. 20:49
5/8 anonim válasza:
Akkor miért nem pszichiáterhez mész, aki beutalna egy pszichoterapeutához?
6/8 A kérdező kommentje:
Még suliba járok,a pszichiátertől meg kicsit tartok
2015. okt. 1. 22:17
7/8 anonim válasza:
És ha fáj a szemed, akkor nem mész el szemorvoshoz? Az idegrendszered ugyanilyen törődést igényel, mint bármelyik más szerved. Nem az orvostól aggódsz, hanem magadtól. De ezt semmiképp se hagyd így...legalább az iskolapszichológushoz menj el.
8/8 anonim válasza:
Szia. Nekem igencsak hosszú a történetem, gyógyszert is szedek. Szívesen felelek a kérdéseidre, ha szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!