Más is küzd ilyennel? Pánik stb. aki végigolvassa köszönet előre is!
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött kb középiskola óta sok stressz ért,verések,alázások stb,szüleim előtte elváltak,azóta se vol egy barátom se,barátnőm sem volt még!! A PANASZAIM:szív környéki szúrás,hasfájás,mellkasi szúrás,nehézkes légzés,félek h meghalok stb orvosoknál jártam minden negatív...sürgősségin is vtam többször néha durvább is vol pl alig birtam lábra állni..vtam mult héten pszichológusnál frontint irt fel nem hiszem h jobb most is szúr sírok is néha padlón vagyok úgyérzem nem bírom már kikészülök...egy elkeseredett 20 éves fiú segítsetek kérlek:(2015. szept. 27. 20:23
1/2 anonim válasza:
Rengetegen küzdünk vele. Szerencsés esetben kifogsz egy jó terapeutát (magánorvost), aki tud pszichoterápiával segíteni. Ha nem, akkor marad a gyógyszer, de pánikzavarra a Frontin önmagában nem elég. Antidepresszáns kéne legyen a fő gyógyszer.
2/2 anonim válasza:
Pszichiáterhez kell menni, nem pszichológushoz. Ha nem mész, úgy maradsz, vagy úgy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!