Szerintetek ez a gyerek beteg?
Én: 16/f
Van egy oszt.társam, aki szintén 16/f, és hát az a helyzet vele, hogy eszméletlen beképzelt.
Bunkó, gonosz...
Egy magas, végülis mondhatni jóképű srácról van szó. Szerintem otthon minden rendben, bár ki tudja...
Hogy mitől érzi magát felsőbbrendűnek, elképzelni sem tudom. Rossz tanuló, de igazából *ar az egészre, ami órán folyik körülötte. Amitől szerintem sokra tartja magát, az valószínűleg az lehet, hogy gazdag gyerek + nőcsábásznak tartja magát, bár a lányok -egy részük persze- sem bírja a bunkó stílusát. Mostanában a tanároknak is vissza dumál.
Szerintetek mit mondhatnék egy olyan gyereknek, aki attól tartja magát sokra, hogy hány hisztis *icsát csinált föl?
Én igyekeztem türelmes lenni hozzá, bár elég nehéz... nem egyszer tartottam ott, hogy na most leütöm.
Szóval szerintetek mi lehet vele?
Valószínű már most személyiségzavara van. (Elvileg 18 éves kor alatt nem adunk)
Te semmit nem tudsz vele csinálni. Mindenkit a saját részének tekint. Hosszadalmas terápiás munka lehetne eredményes. Szüleivel mi a helyzet?
Attól tartja nagyra magát, hogy az ilyenek mint te, felnéznek rá és képesek időt szentelni a nyavajáiknak..
Te mit foglalkozol másokkal?
Nincs saját világod?
Tanuljá olvassáá!!
00 59 vagyok megint
ja és ha csaj vagy akkor finoman bátoríds a tanulásra de FINOMAN, esetleg hívd át és tanuljatok eggyütt de vigyázz mert lehet, hogy nagyon érzékeny. Lehet, hogy utána nagyon jól ki fogtok jönni egymással és ő is kedvesebb lesz és soha ne ród fel neki ezt.
Szerintem nem beteg, simán csak egy idióta.
Ne foglalkozz vele. Max ha már nagyon idegesít szólj be neki valami bántót és alázd meg. Majd onnantól kicsit visszafogja magát és rájön többre menne ha az előnyeit hangsúlyozná, mint most hogy tökéletesnek akarja magát beállítani amikor egy senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!