Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érdemes ezzel pszichológushoz...

Érdemes ezzel pszichológushoz fordulni?

Figyelt kérdés
Gyerekként folyton kiközösítettek,nem voltak barátaim,így egy fantáziavilágba menekültem,ahol boldog lehettem. A gond azzal van,hogy ezen szokásomat a mai napig megtartottam,annyi eltéréssel,hogy egy reménytelenül szeretett lánnyal való kapcsolatról fantáziálok. Néhány éve tart ez. Mindig az éppen aktuális szerelmemről ábrándoztam. Visszatérés a valóságba elég elkeserítő,szívem szerint el sem hagynám az álomvilágot. Tudom,hogy ez elég beteg, és változtatni akarok ezen. 28F
2015. szept. 20. 18:46
 1/10 Szépe Katalin ***** válasza:
Bár tudatában vagy ,hogy szokásod nem hétköznapi,de mégsem tudtál ezen változtatni...mindenképpen szakember segítségére volna szükséged és talán jól jöhet egy Önismereti tréning,ha magaddal még nem sikerült tisztáznod,hogy Értékes Ember vagy!
2015. szept. 20. 18:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elmegyek. Amikor az álomvilágban vagyok,boldog és kiegyensúlyozott vagyok,míg a valóságba való visszatérés ki nem józanít.
2015. szept. 20. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Minden esetben érdemes szakemberhez fordulni, ha úgy érzed, hogy egy probléma túlnőtt rajtad. Csak nálunk démonizálják ennyire a terápiát, tőlünk nyugatabbra teljesen megszokott, sőt, elismerésre méltó, ha valaki foglalkozik a saját lelki életével. Csak nyerhetsz vele.
2015. szept. 20. 19:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Amint lesz rá időm,elmegyek.
2015. szept. 20. 20:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Vagy lehet,hogy magától elmúlik.
2015. szept. 22. 14:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Majd felíratok valami gyógyszert,oszt jónapot.
2015. szept. 26. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:

amúgy reénytelenül szeretett lánnyal(mégha álomvilágban is)de hogylehetsz boldog..?

amúgy van a vonzás törvénye is, ha boldog lennél észben, akkor az életed is azzá változna, szal valami nem stimm itt.

2015. okt. 7. 22:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Persze,hogy nincs minden rendben. Selejt vagyok.
2015. okt. 8. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:

próbáld ki a vonzást

Rhonda Byrne: a Titok

rengetegen hisznek benne, van videoja is, ha ne akarsz olvasni

https://www.youtube.com/watch?v=9qwLY72k_2A

legalább lusta ne légy erre

2015. okt. 8. 21:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Ismerem a titkot,próbáltam,de nem nálam használhatatlan. Nem működött egyszerűen.
2015. okt. 9. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!