Pánikroham tör rám ha egy olyan lánnyal kell beszelgetnem aki tetszik, hogy lehet ezt orvosolni?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok. Unom a magányt, unom hogy szűz vagyok, unom ezt az érzést.. És nagyon irigy vagyok a többi fiúra aki normális.. Szóval szoktam társaságba járni és lányokkal beszélni is de ha olyan lánnyal vagyok aki tetszik is nemtudom önmagam adni és stresszelek továbbá nyomást érzek a gyomorszalyamnal és a tüdőmbe, nem találom a szavakat sőt beszélni alig tudok (önbizalomhianyban is szenvedek gondolom az is rá tesz, pedig nem vagyok rusnya és elég sok lánynak tetszem) nagyon szeretnék kigyógyulni és boldog lenni végre aki tapasztalt vagy átélt ilyet írja le kérem ha tud valamit hogy lehetne ezen segíteni(szlovákiai vagyok ha helyesírással baj lenne elnézést)2015. szept. 20. 00:31
2/5 A kérdező kommentje:
Nem értelek,kérlek fejtsd ki bövebben
2015. szept. 20. 09:31
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Az önbizalom fejlesztésével, helyes önismerettel.
5/5 anonim válasza:
Az önbizalmad kell növelni. "Hogy várhatod el hogy mások elfogadjanak ha még te sem tudod önmagad" szóval dolgozz az önbizalom építésen, eddz,vegyél új ruhákat,mindig járj egyenesen ,nézz az emberek szemébe (youtube-on van egy meditációs gyakorlat is amit magam is használok csak kell hozzá angol tudás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!