Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy növelhetném az alvásidöme...

Hogy növelhetném az alvásidömet napi 12 órára?

Figyelt kérdés
Vagyis nem én meg senki csak rengeteg ébresztöórás alváscsökkentö mòdszerról hallottam kíváncsi vagyok hogy leget az alvásidöt növelni.
2015. szept. 17. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Altatókkal, nyugtatókkal.

Egészséges ember, normál körülmények között nem alszik napi 12 órát. ( Legfeljebb egy-egy, kivételesen megterhelő időszak után, kirívó esetben. de ez is max 1-2 napig reális.)

2015. szept. 17. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ajánlok egy megoldást: éjfélkor fekszel, alszol 9-ig, majd következő este 9-kor fekszel. Aznap így pont meglesz.
2015. szept. 17. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem normalis 12 orat aludni. Csak vegyszerekkel tudod novelni, ahogy fentebb irtak, altato, nyugtato, stb.

Ha 3 napig bulizol alvas nelkul, pialsz, tancolsz, stb, akkor tudsz masnap 12 orat aludni egy huzamban, de normal korulmenyek kozott a testnek nincs ennyire szuksege!

2015. szept. 18. 01:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor velem gondok vannak, ugyanis 16 órát bármikor végigalszok. És nem kell hozzá semmilyen külső segítség :D
2015. szept. 18. 04:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó lehet röhögsz de szerintem depis vagy inkább álomkóros vagy.:D
2015. szept. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!