Hogy növelhetném az alvásidömet napi 12 órára?
Figyelt kérdés
Vagyis nem én meg senki csak rengeteg ébresztöórás alváscsökkentö mòdszerról hallottam kíváncsi vagyok hogy leget az alvásidöt növelni.2015. szept. 17. 21:01
1/5 anonim válasza:
Altatókkal, nyugtatókkal.
Egészséges ember, normál körülmények között nem alszik napi 12 órát. ( Legfeljebb egy-egy, kivételesen megterhelő időszak után, kirívó esetben. de ez is max 1-2 napig reális.)
2/5 anonim válasza:
Ajánlok egy megoldást: éjfélkor fekszel, alszol 9-ig, majd következő este 9-kor fekszel. Aznap így pont meglesz.
3/5 anonim válasza:
Nem normalis 12 orat aludni. Csak vegyszerekkel tudod novelni, ahogy fentebb irtak, altato, nyugtato, stb.
Ha 3 napig bulizol alvas nelkul, pialsz, tancolsz, stb, akkor tudsz masnap 12 orat aludni egy huzamban, de normal korulmenyek kozott a testnek nincs ennyire szuksege!
4/5 anonim válasza:
Akkor velem gondok vannak, ugyanis 16 órát bármikor végigalszok. És nem kell hozzá semmilyen külső segítség :D
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó lehet röhögsz de szerintem depis vagy inkább álomkóros vagy.:D
2015. szept. 18. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!