Ennyi Xanax szerintetek is soknak számít?
de pedig ez őrületesen sok. Ált. 1szer 0,5 mgot szoktak szedni.még ennyi is súlyos hozzászokashoz vezet.
Neked biztos már azért nem hat.merg egy idő utan megdzokja a szervezet
A kezdőadag napi 1 mg körül szokott lenni legfeljebb, a terápiás - a betegségtől és annak súlyosságától függően - viszont felmehet akár 4-ig is.
Kezdésnek mindenképp sok. Mire kaptad és most először ?
Nekem azt mondta a pszichiáterem, hogy az 1 mg-os Xanaxból (vagy Fronyóból) a 3x1 a legmagasabb mennyiség amit fel lehet írni. (Jó, gondolom a fejüket a falba verő idegbetegek többet kapnak, de gondolom nem vagy az, tehát itt az átlag emberre értem.).
Ez sok, tényleg általában a 0,5 mg-sből írnak fel 3x1-et. Nem ijesztgetésből mondom, de erősebb függőséget okoz mint a heroin. Volt szerencsém egy hónapig átélni az elvonási tüneteit, és annyit mondhatok, hogy soha az életben nem voltam annyira rosszul testileg/lelkileg. Egyszerűen mintha öngyújtóval égették volna folyamatosan az agyamat, nem kívánom senkinek. Ezért adtam fel a leszokást.
Nem a levegőbe beszélek, én már 6-7 mg Xanaxot veretek egy nap ahhoz, hogy egyáltalán működni tudjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!