Hogyan lehet egy étkezési zavart önállóan kezelni? Valakinek van tapasztalata?
Figyelt kérdés
Jártam már pszichológushoz, végigcsináltam egy terápiát is, most pedig majd csoportos terápiára fogok járni, sokat segített, de az étkezési zavar nrm múlt el. Hogy kezeljem, hogy végre kikerüljek ebből?2015. szept. 9. 21:34
11/11 anonim válasza:
en is bdp vagyok, etkezesi zavarral, 2x voltam "gyogyult" de mindig visszaestem, valojaban nem is tudom milyen ed nelkul elni, sajnos latom, hogy zuhanok vissza megint az anorexiaba es szeretnem megallitani, mielott keso lenne, de sajnos ugy erzem nem megy, egyszeruen a gondolattol is kiborulok, hogy hizas, vagy ha ennem kell. Nagyon szeretnek normalis lenni, vagy legalabb nem fogyni tovabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!