Vajon mi lehet a bajom? Segícsetek aranyér? Vagy mi?
Vajon aranyér vagy micsoda?
Nos hello és 12 éves vagyok. jelentkeztek nálom valami tunetek viszketet a segg jukam és én azt gondolom hogy aranyerem van de lehet az én korosztájomnak aranyere?
mit tanácsoltok? lecci segítcsetek irto kinos,és még fáj a seggem is mintha a csontom vmi ott fájna nem tudom.mi lehet a bajom???
aszt hogyan.orvoshoz menyek de anyu ne tugya?
nem megyek sehova :o
A végbéltükrözés a legvégső határ, úgyhogy egynelőre ne parázz be! Ennyit tudok segíteni, szakorvos nem vagyok...
oké akkor inkáb várok...de nem szoktam turelmes lenni..
még valami tanács?? mit egyek segít-e valamit?
"Állatoknál nincs "aranyér" betegség. Ennek anatómiai okai vannak. Ha valami "kitüremkedést" lát a végbél tájékán, az végbélelőesés lehet."
Nem lehet meggyőzni, igaz?
Esetleg nem túl száraz a végbeled környéke? Kenegesd testápolóval(vazelin a legjobb, de gondolom akkor azt se mersz kérni a gyógyszertárban:)) Kifújtak az ötletek, musáj akkor türelmesen várni vagy a javulást, vagy a rosszabbodást:(...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!