Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nemtudok aludni. Mit tegyek?

Nemtudok aludni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már kb. 2 hónapja nemtudok elaludni.....van olyan nap mikor simán megy és van olyan mint a mai( pár napja mindennap) ,hogy akármit csinálok sehogyan sem tudok elaludni :(( most is hajnali fél 3, holnap suli és már 11 től próbálok elaludni,de nem megy. Csak vergődök az ágyban :/ érzem,hogy a testem fáradt,de az agyam állandóan csak kattog. Mikor már épp elaludnák jön egy gondolat és fent is vagyok. Sokszor ilyen bizsergést érzek a lábamba,ami nagyon zavaró,csak is este mikor próbálok aludni..néha már azon gondolkozom,hogy levágatom azt kész....már teljesen kivagyok idegileg... Kérlek segítsetek :((((((( lehet attól,h szinte egésznap olvasok,vagy filmmezek? De ezt már évek óta csinálom és nem volt semmi bajom...nemértem :((

2015. szept. 7. 02:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Valami olyat eszel/iszol rendszeresen, amit nem kéne, és ez éberen tart, mert...na ez kissé bonyolult, miért.

Próbálj változatosan étkezni, nem mű kajákat, nem olcsóakat.

Lehet, tele vagy tömve pl aszpartámmal(olcsó édesítőszer, amit még nem tiltottak be) és az igencsak meghajt rá érzékeny embereket.

De ott vannak még az ízfokozók, tartósítószerek, stb.

2015. szept. 7. 05:08
 2/5 DEXTER22 válasza:
Üdv a klubban én már vagy 6 órája próbálkozok de nem sikerül :D de majd 16 óra múlva újra próbálkozok :D neked sikerült el aludni oszt?
2015. szept. 7. 05:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Prpóbálok változtatni első,de szerintem itt nemcsak ez a baj....

Második: nem aludtam 1 percet sem...esetleg annyit mondhtok ,h 1-2 órát szundítottam....bár végig tudtam magamról :/ én megpróbálkozom suli után....drukkoljatok :D

2015. szept. 7. 06:35
 4/5 DEXTER22 válasza:
Én sem aludtam egy percet se :D drukkolunk :D
2015. szept. 7. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Fu velem is ez volt hajnalba kezdodott aztan reggel vissza se tudtam aludni nyugtalan is voltam es nekem is ez volt a labamal. Most megint nem tudok aludni :\
2015. szept. 8. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!