Egyre gyakoribb ébredés vs. Egyre kevesebb Rilex tabletta?
Sziasztok!
Íme az én érdekes történetem, ez se mindenkivel történik meg...
Durván 1.5 éve csináltam egy hülyeséget fájdalmamban, viszont szarrágó emberek kiszínezték a dolgot és mint "jó indulatú" pletykát útra is keltettek. A vége nem tudom, hogy hol tarthatott, de az emberek a munkahelyemen kiközösítettek illetve kinevettek én pedig alapjában véve jól éreztem magam a munkahelyemen, viszont rámtört a pánikroham, hogy mit pletykálhatnak rólam és mindenáron fel akartam mondani odáig jutva, hogy már csak néztem ki a fejemből mert megtörtént az idegösszeroppanás... Elmentem pszicháterhez ő adott nyugtatót meg antidepresszánst, úgy nézett ki, hogy működött a dolog. Viszont észrevettem az idegösszeroppanásom után egy prá héttel, hogy szombatonként (ami alap szokott lenni) már nem volt kedvem lepihenni egy jó ebéd után. Eltelt egy-két hónap 6-kor elkezdtem felébredni (pedig mindig órára keltem), még egy-két hónap és már 5-kor kezdtem ébredni, eltelt fél év és hajnali 2-kor kezdtem ébredezni és természetesen nem tudtam visszaaludni. Eltelt 8 hónap nem bírtam elaldudni: jött az altató. 3 hétig 2 szemmel indítottam, de nem hozott megoldást... aztán a következő 4 hónapban letettem egy szemet, majd visszavettem 2-re. Aztán megint 1, míg végül már az egy szemtől sem aludtam csak vagy 2-3 órát. Ekkor úgy döntöttem, hogy akkor inkább nem alszok semmit, letettem az altatót. Jöttek a gyógynövényes kapszulák meg teák (közben persze megy a pszichoterápia már vagy 4 hónapja) hol aludtam hol nem, viszont ha aludtam is 5-6 órát, akkor is felébredtem 4-5-ször... Aztán a doki mondta, hogy a Rilex tabletta segíthet. Jó, gondoltam mit veszíthetek, hát bevettem egy szemet a 2.5 mg-osból, aludtam vagy 6 órát ébredés nélkül. Erre kicsit megijedtem, hogy valami lórúgás gyógyszert írt fel a doki szóval inkább leraktam: gyógynövényezés folytatódott, de felébredtem most már 8-10-szer egy éjszaka. Mondom jó, akkor Rilex-ezzünk (bár féltem tőle mert 4 hétnél tovább nem ajánlott a szedése, mert függőséget okozhat) és elkezdtem bevenni egy fél szemet, amitől aludtam vagy 6 majd 7 órát... ismét elhatároztam, hogy nem veszem be, persze ébredeztem mint az állat. Jó akkor beveszek egy negyed szemet, úgy aludtam mint a bunda ébredés nélkül. Ismét elhatároztam, hogy leteszem (ez volt tegnap), 22:30 meg 00:30 között legalább 10-szer ébredtem fel, ezt meguntam, bevettem egy NYOLCAD szemet... csodák csodájára még vagy egyszer felébredtem vagy 2 óra fele, de ha a TV nem kapcsol be 6-kor, akkor akár 7-ig is aludhattam volna... Kérdésem a következő: nyugtató altató gyógynövényeket használok, ami el is altat, viszont ha nem veszem be a Rilex-et, akkor eljutok oda, hogy majd másodpercenként ébredek, vagy ha beveszem és úgy néz ki, hogy egyre csökkenő adag mellett is egyre nyugodtabban alszok, akkor egy idő után elhagyható lesz-e a gyógyszer és elmúlnak-e/kihalnak-e a szervezetemből a felébredések is? Nem akarok se függő lenni, de így élni se akarok tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!