Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 17 éves lány vagyok, és...

17 éves lány vagyok, és alkohol problémákkal küzdök. Hogyan hagyjam el a rossz szokáisaimat?

Figyelt kérdés

2015. aug. 19. 08:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De tudom, hogy nem leszek képes elmondani. Túlságosan rettegek a választól.
2015. aug. 19. 19:52
 12/13 anonim ***** válasza:

mit veszíthetsz?? a válasz amit elképzelsz, valószinüleg sokkal rosszabb mint ami valójában meg fog történni veled

mindig kivettjük a legrosszabb rémálmainkat,

2015. aug. 20. 00:46
 13/13 homo ludensz ***** válasza:

Az ifjú ember kíváncsi nem is lenne természetes ha nem így lenne. Így fogadtam el én is az első szál cigit az első pohár bort,sört,pálinkát. Azután rájöttem hogy nekem ez egyedül is megy. Keményen iddogáltam ez tény. Valójában mindegy volt csak ártson mint ahogy szokták mondani.

Régen nem iszom szó szerint semmit ami alkoholos. Újból érdekelni kezdtek a könyvek,a vetélkedők a fejtörő játékok.

Nálunk apai vonalon kódolva van a génjeinkbe, ezt elbeszélésekből családfakutatásból tudom. Mára már ez is csak érdekességként érint. Tudjátok hoztak haza a rendőrök úgy hogy toltam a motort és még akkor is bennem volt hogy majd a nagy "ijedtségre" megiszom azt a fél üveg bort ha elengednek. Két féle ivás van: alkalomszerű de alkalmat mindig lehet találni és napi rendszerességgel történő ivás. Akinek reggel az az első gondolata hogy de jó lenne egy feles hidegindítónak azt én már benne járónak vélem. Ezeket végigéltem azért tudom. Nem hiszem hogy én már visszaszoknák mert hányingerem van még a szagától is de nem is kísérletezem. Segítek viszont annak aki igényt tart rá.A nem ivás nem jelenti azt nálam hogy minősítem azt aki iszik!

2015. aug. 20. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!