Gyógyítható a szociapátia? Ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
Én az vagyok, ez biztos, és nem akarok így élni, már sokan mondták, hogy valami nincs rendben velem, mert szeretek embereket bántani, amit élvezem is, és soha nem szokott lenni lelki ismeret furdalásom. Fontolgatom az öngyilkosságot. Barátnőt se szeretnék, mert úgy érzem szenvedne miattam. Azt mondják, hogy a szociopatáknak nincs betegség tudatok, de én nem hiszek ebben, én pontosan tudom magamról hogy az vagyok. Mivel egy pár éve nem voltam ilyen.2015. aug. 18. 18:36
1/5 A kérdező kommentje:
gyűlölöm magam, hogy gonosz vagyok, de nem tudok tenni ellene. és azt hiszem, szadista is vagyok
2015. aug. 18. 18:39
2/5 A kérdező kommentje:
Képtelen vagyok egy csepp szeretetet is kicsikarni magamból
2015. aug. 18. 18:42
3/5 A kérdező kommentje:
a szüleimet rendszeresen bántom, ordibálok velük. apámat, nem egyszer meg is ütöttem/rugdostam, és tetszik hogy ilyen vagyok, de azért tudom, hogy ez nem jó, emiatt akarok öngyilkos lenni
2015. aug. 18. 18:44
4/5 anonim válasza:
Megvered a szüleidet, aztán megölöd magad? Zseniális.
5/5 Hannibal106 válasza:
Szép dolgokat írtál, de van lelkiismereted. Nem fogod megölni magad mert nem az a megoldás. A lelki másságodat irányítanod kell és nem eltörölni. Annyi lehetőség van benned. Beszélgessünk, írj privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!