Miért aggódok ezen már több mint 3 hónapja? Többi lent!
Hát elég hosszú lesz, lehet, hogy sokan hülyének fognak emiatt nézni de legyetek szívesek értelmes, konkrét választ adni, hogy ez mitől van. Köszönöm előre is.
Az egész 3 hónapja kezdődött, mikor egy pc játékhoz letöltöttem egy magyarítást ami végül nem működött és újra kellett telepítenem emiatt a játékot.
A játék elindult miután újra telepítettem de a magyarítás bent maradt a programok telepítése és törlése menüben és egyszerűen nem tudtam letörölni mert ezt írta ki amikor töröltem volna: "A művelet csak az éppen telepített termékek esetén érvényes." Eltelt kb. 3 hét és meguntam, kiszedtem úgy, hogy a ccleanerben a bejegyzés törlése menü pontra kattintottam ami nem törli a teljes programot. 1 hétig semmi bajom nem volt utána meg belegondoltam, hogy az a program még mindig ott van a számítógépemen és sehogy se fogom tudni rendesen kitörölni. Ezek után már több mint 3 hónapja csak ezen aggódok, nincs kedvem semmihez, mindig álmos vagyok és alszok szinte egész nap, olyanokat álmodok, hogy vissza megyek a múltba és megakadályozom ezt a hibámat, meg iszonyat be vagyok szűkülve és nagyon fáj a fejem is emiatt.
Mi miatt van ez?
Még arra, gondoltam, hogy mivel újra raktam a játékot nem törlődött ki vele a mod is?
Csak valamiért benne maradt a programok telepítése és törlése menüben?
Kérlek!
Segítsetek! :'(
Uninstalláld a játékot teljesen, majd nézd meg, hogy hagyott e maga után szemetet a mappáiban: C:\Program Files\Gyártó\Játéknév, illetve a felhasználói mappákban
C:\Users\Felhasználóineved\Dokumentumok\Játéknév vagy
C:\Users\Felhasználóineved\AppData\Local\Gyártó\Játéknév
C:\Users\Felhasználóineved\AppData\LocalLow\Gyártó\Játéknév
C:\Users\Felhasználóineved\AppData\Roaming\Gyártó\Játéknév
C:\Users\Felhasználóineved\.Játéknév
Vagy ugyanilyen helyeken a C:\Users\All Users\ alatt.
Ha úgy látod, hogy azok a játékra utalnak, töröld ki őket.
És akkor tuti nem marad a programnak semmi fájlja a gépeden.
Okés!
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!