Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitöl fél leginkább?

Mitöl fél leginkább?

Figyelt kérdés
Magány, sikertelenség, nincsteleség, ki mitöl fél leginkább?
2010. márc. 9. 12:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

13:53 17:04

én nem hiszem hogy valaha is rendbe jön az életem, így 17 évesen

ha már most gondjaim vannak, akkor ez csak rosszabb lesz felnőtt koromra

én nem hiszek benne, csak abban hiszek holy még mélyebbre süllyedek

am kedves kérdező, hány éves vagy? vagy te mitől félsz?

2010. márc. 9. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát a családom tagjai mind 90 fölött haltak meg, minden ágon, én nem szeretnék még hetven évig hajtani a mókuskereket
2010. márc. 9. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Megalázottság, kiszolgáltatottság.
2010. márc. 9. 20:17
 14/17 A kérdező kommentje:

Én 25 vagyok és egy dologtól félek...

Hogy elveszítem azt az adottságom hogy nem félek.

Megpróbálok pozitivan felfogni a dolgokat.

Megváltoztattam az életemet, olyan irányba ahogy én gondolom,..és nem hajtom mindenáron a pénzt,..de küzdök az igazamért, hogy nekem legyen jó, mert rájöttem ha magamat sem tisztelem akkor sosem lesz semmi jo.

Nem vagyok egoista, de ma már kiállok önmagamért és harcolok az igazamért, és kiállok az elveimért.

Miért nem lehet ezt 17 évesen is megtenni?? Mitöl félsz? Kidobnak az utcára? SZerintem még iskloába jársz.. és tanulnod kell és utánna jönnek hidd el csak igazi kihivások!!!

Én nekem diplomám van, nyelvizsgám,..kijártam az iskolát de még nem elég az élettöl lehet a legtöbbet tanulni,..huu ebbe most belementem rendesen már azt sem tudom miket irtam idáig,..nah stb.. :)

2010. márc. 9. 20:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14.23as vagyok.

Vannak olyan dolgok az életben amire nem tudsz felkészülni(pl.súlyos betegség stb.)Nagyon sok durva sorsról hallottam már...Ezért félek a jövőtől...

2010. márc. 10. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
mindháromtól
2010. márc. 10. 14:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

a 17 éves vagyok:

MIért nem lehte pozitívan felfogni?- mert nemtudom pozitívan felfogni

szociális fóbiás vok, nem tudok az osztály elé kiállni felelni, még ha megtanulom akkor se, ez nekem már magába nagy kudarc, nappalokat-éjszakákat rágódom rajta hogy miért alakult ki, közbe a gyógyszerekbe kezdtem a kiutat, nyugtatókat szedek, de ez sem segít már, jelen pillanatban most is ott állok hogy jaj holnap kiselőadást kell tartanom, már előre rosszul vok, tisztára ideges vagyok, barátaim vannak, ők szoktak segíteni, de családnak nem merem elmondanim szégyelném, és ez csak 1 pl hogy 17 évesen miért vok ilyen negatív

szal sztem örülj hogy nem létezeik a szótáradba a félelem szó, ne is létezzen szorongásban éni a legrosszabb!

2010. márc. 10. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!