Mit ondoltok a hipnózisról?
Sziasztok !
Elég sok problémám van magammal és szeretnék elkezdeni egyni terápiát !
Problémáim.: szorongások (zártságiszony), kényszeres dolgok, görcsölések, irdatlan önbizalomhiány, képzelgések (nem tudathasadás).
Ezekkel a problémákkal kihez fordulhatnék ?
Köszi !
Ha hipnózist szeretnél akkor hipnoterapeutához fordulj.De öncélúlag semmiképp se csináld,mert azért meg van ennek is a veszélye.
Ezen az oldalon segíthetnek,de regisztrálni kell.:
Előző! "Öncélúag" ne? Ezt hogy érted?
Amúgy tényleg érdemes utánakeresni a megfelelő szakembereknek, de egy jó pszichiáternél egy egyéni terépia 10 000/alkalomnál kezdődik, erre készülj föl.
Ha még nem vagy túl magas szinten önmagad ismeretében, előbb ezt kell fejlesztened, akár egyénileg, akár terapeutával, akár csoporttal. A hipno terápia már egy elég magas szintű önismeretet igényel, mivel a föltörő emlékek feldolgozása kemény munka és semmilyen keretek között nincs ideje a terapeutának teljesen körüljárni veled együtt az emlékeket és érzéseket, tehát neked is elég erősnek kell lenned, hogy egyedül is tudj rajta dolgozni.
Előzö vagyok!
Úgy értettem,hogy önmagát ne hipnotizálja!Ugyanis vannak emberek akik képesek rá,még úgy is,hogy nincsennek tisztába vele.
Értem.
Felhívtam egy számomra szimpatikus pszichiátert.
Amúgy nektek mit jelent az hogy DOLGOZNI ÖNMAGADON ?
Példákat szeretnék kapni erre.
Köszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!