SOS ilyenkor mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
El kéne jutnom egy pszichológushoz. Anya nem érti meg, sőt a többiek sem... Nincs egy felnőtt akivel megbeszélhetném. Felvettem a kapcsolatot egy online pszichológussal, elmondtam neki a gondjaimat, és ő szintúgy azt mondta, hogy érdemes lenne ÉLŐBEN konzultálni egy dokival. Nem tudok mit tenni, a helyzet pedig csak rosszabbodik. Mi a megoldás?2015. aug. 7. 16:13
1/6 anonim válasza:
Helyi családsegítőben szokott lenni pszichológus. Vele vedd fel a kapcsolatot.
2/6 szamo77db válasza:
Tulajdonképpen mi a problémád? Ha nem akarod, nem kell megírni!
3/6 A kérdező kommentje:
A családsegítő úgy oldja meg, hogy a Szüleim ne tudják meg? Tömören annyi, hogy úgy érzem bekattanok. Egyik pillanatban tök boldog vagyok, magabiztos, többet beszélek a megszokottnál, aztán 2-3 óra múlva (de volt már példa arra is,hogy 4-5 nap) teljesen magamba zuhanok.Elszigetelődöm a külvilágtól, nem beszélek senkivel, sírhatnékom támad, ezt így gáz kimondani, de a halál és az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben... :((( Ilyenkor haszontalannak érzem magamat.. Alig tudok aludni, mostanság egyre gyakoribb, hogy felkelek hajnali 3-kor és nem tudok visszaaludni.. És ez hatással van a napi teljesítményemre.. Úgy érzem bekattanok!!
2015. aug. 7. 16:52
4/6 szamo77db válasza:
Orvosi segítségre van szükséged. Keress egy jó pszichiátert!
5/6 anonim válasza:
Hány éves vagy ?
Mert ha most vagy a pubertans korban az esetleg sok mindent megmagyarazhat.
6/6 A kérdező kommentje:
17 :)
2015. aug. 8. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!