Mit Tegyek ha ez depresszió? Hogyan és mikor múlik el?
Figyelt kérdés
4 napja néztem egy sorozatot (buffy, a vámpírok réme 5. évad) azóta szorító, égető érzést érzek a szívemben és a gyomromban. Este legyengül de egy kicsit még akkor is érzem. Nappal felerősödik és néha olyan mintha meg akarnék halni. Általában rengeteg zenét hallgatok, most az sem köt le. Tegnap este elmentünk moziba. Ott néha rám tört de gyengén. Semmit nem tudtam aludni éjjel. Akkor kicsit éreztem de csak reggel fele kezdett erősödni. Tegnap elmondtam a családomnak (sírva). Szerintük vitamin hiány, hormonális változás (14/L). Azt mondták nekik is volt ilyen az én koromban. A bátyám novemberben lesz 20. Ő régen nagyon depis volt. Azt mondta neki is ilyen volt (még mult ésvbe is de most már teljesen megszünt) Sok filmet, sorozatot szoktam nézni. Most az sem köt le teljesen. Még a kedvenceim sem (vioeletta, szívek szállodája) Felhívtuk (tegnap) a pszihológust akihez járok (kényszerbetegség. Régen műtöttek a szememmel és a szívemmel. Szürkehályog van a szememen. Vmi fejlődési rendellenességgel születtem) Szóval a kényszeres tüneteim miatt gyógyszert kell szednem (de már ott is javul a helyzet. Csökkenteni akarja a gyógyszert. + azt mondta h ez normalis es elmulik meg ugye leet h elfaradtam a nyaralasba.) és azt mondta a pszihologus h lehet h a meleg miatt van. + a gyogyszer miatt mashogy mukodik a szervezetem igy ez is kozre jatszhat. Azt javasolta h zunyozzak le, meditaljak kicsit a kadban mert az lehut. Igy tettem és kicsit jobb lett majd visszajott megnéztem egy filmet aztan aludtam majd mikor felebredtem megint ereztem enyhen majd mentunk a moziba ott hidegebb volt igy jobb is lett. 22 órakor lett vége a filmnek igy egy kicsit jobb lett. Kaptam idopontot hetfo reggel kilencre. Rosszindulatu valaszokat nem kérek.2015. júl. 23. 14:10
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem irni h 4éve volt már egy nagyon hasonló esetem de azon tul tettem magam.
2015. júl. 23. 14:16
2/3 A kérdező kommentje:
+ a legjobban aludni szeretek ilyenkor mert akkor nem érzem. Ja meg most is az ágyba fekszem.
2015. júl. 23. 14:21
3/3 A kérdező kommentje:
Akármibe belekezdek egyszerre abba is akarom hagyni. 4 napja még tök életvidám lány voltam.
2015. júl. 23. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!