Hasmenés, fojtó érzés a torokban, fejfájás, fáradtság, rengeteg alvás mellett (12 óra is akár) a gyógyszer mellékhatása vagy a szorongástól van?
Igen, bemesélheted magadnak.
De szerintem ez nem a nyugtatótól van. Én depressziós vagyok, plusz eléggé szorongok és a felsorolt tünetek mind elő szoktak jönni, néha egyszerre, néha váltakozva. És nincs gyógyszer elvonási tünetem, meg mellékhatás sem lehet, mert nem állandó dologról beszélünk, csak időszakosan jön elő. 1-2 hétig tart, aztán kicsit jobb lesz és idővel lesz más bajom. De ha te pánikbeteg vagy és azon szorongsz hogy nehogy rosszul legyél és esetleg benned van az érzés, hogy csak a gyógyszerrel tudsz jól lenni akkor gerjesztheted magadnak ezeket a problémákat. Ezek határozottan olyan tünetek amik könnyen előjöhetnek szorongásra.De persze lehet hogy egy részének van valódi oka is. Pl.: a fáradtság lehet vitamin hiánytól, attól hogy nem mozogsz eleget, nem vagy a szabad levegőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!