Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tegnap egy nagyon furcsa...

Tegnap egy nagyon furcsa dolog történt velem, mi lehetett ez? Többi lent

Figyelt kérdés

Busszal utaztam, az ablak mellett ültem. A kórház megállójánál felszálltak páran, többek között egy zavartnak tűnő fiatal lány (kb huszonéves), és vele egy idősebb nő, az anyja vagy nagyanyja lehetett. A lány leült mellém, de olyan furán, mereven ült, szorongatta a táskája pántját. Fél percig bírta, felállt. Az idősebb nő mondta neki, hogy "ha ennyire zavar, ne ülj mellé!"

ekkor még nem volt szabad kettes ülés. a lány állt, kapaszkodott, majd visszaült mellém. megint nem bírta sokáig, majd mögöttem lett szabad kettes, átültek oda. az idősebb nő megint mondta neki, hogy "látom, hogy zavar, de ügyesen megoldottad a helyzetet!".

a lány ekkor zavartan, halkan, de határozottan utasította, hogy ne nézzen rá.

Én az üvegben láttam valamit, de nem mindent, és én egyszer sem néztem egyenesen a lányra. Max a szemem sarkából, de ő még ezt sem láthatta, mert rajtam napszemüveg volt.

Na visszaült mellém. Majd megint felállt. Nagyon kellemetlen volt, mert az öregasszony meg sem próbált suttogni, ott mondta az sok utazó előtt újra, hogy "látom rajtad, hogy zavar".

Nem tudom, mi baja volt a lánynak, talán majd ti megfejtitek.

De nekem már nagyon kellemetlen volt, alig vártam, hogy leszálljak.

Elhiszem, hogy az idősebb nő védeni akarta azt a lányt, meg segíteni neki, de legalább suttogott volna, vagy várja meg, míg leszállok, mert ez sem normális, hogy ott mondja a fülem hallatára, hogy ne üljön mellém, ha zavarja. A lány nagyon nem tudta, mit akar, eljátszotta még párszor, hogy leült mellém, felállt. Leült a nő mellé, onnan is felállt. Vissza mellém, utána megint vissza amoda.

Megalázó volt. Munkából jöttem. Nem voltam sem koszos, sem büdös. Nem vagyok kisebbségi, nem vagyok menekült. Nem voltam lengén öltözve.

Így azóta ezen agyalok, mi lehetett ez az egész. Hátha valakinek van valami jó gondolata, hallott/látott már ilyet.

2015. júl. 11. 15:40
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ha far..mat fogta volna hallgatnek mint szar a fuben az anyat is elviselnem valahogy....:-)
2015. júl. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!