Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borzasztó a memóriám és még...

Borzasztó a memóriám és még csak 18 vagyok. Mi lesz így 30-40 év múlva?

Figyelt kérdés
Nem csak a tananyagot vagyok képtelen elsajátítani de a rövidtávú memóriám is siralmas. Néha képtelen vagyok visszaemlékezni mi történt előző nap vagy ha mondanak 4 dolgot egyet tuti elfelejtek belőle. Mit tehetnék?

2015. júl. 11. 01:41
 1/5 egy naaagy fan ***** válasza:

Én 13 vagyok és velem is évek óta ez megy. Erre én is kíváncsi vagyok.

Aludj többet. :)

2015. júl. 11. 01:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem mindenki születik ugyanolyan képességekkel, meg az is lehet, hogy egyszerűen túl szelektív az emlélkezeted.

Az meg, hogy 40 évesen mindenkinek brutálisan leromlik az emlékezete, egyszerűen hülyeség. Lehet, hogy 50 évesen neked ugyanilyen lesz, de aki most penge, az meg addigra már a gyerekei neveit is keveri.

2015. júl. 11. 02:03
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Lehet hogy potyára írunk, mert holnapra elfelejted hogy ide írtál.
2015. júl. 11. 02:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Hahaha köszi kedves utolsó :D nem, ezt nem felejtettem el :) de most komolyan. Mégis hogyan segíthetnék ezen? Memória játékok vagy mi a jó ég?
2015. júl. 12. 01:36
 5/5 anonim válasza:
Nálam is ugyanez van. Hihetetlen, de ezért fogok kibukni az egyetemről is és úgy érzem egyszerűbb munkavégzésre sem vagyok alkalmas. Kérlek segítsetek! Mit tegyek? :-(((
2015. dec. 6. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!