Emocionális fiú vagyok, ebböl meg lehet gyógyulni?
Figyelt kérdés
Aki szerencsétlennek,bizonyitani szeretnék hogy egyszer a szüleim büzkék legyenek rám valamiban, aki elismerést még sosem kapot,mindig túl spilázom a dolgokat,van erre megoldás?2015. júl. 9. 19:15
2/5 anonim válasza:
Nincsen Veled semmi baj! Kicsit érzelmesebb vagy. A lányok értékelni fognak;)
3/5 A kérdező kommentje:
Csak nekem minden döntésem érzéshez kötődik igy manipulálhatónak érzem magam :l
2015. júl. 10. 15:01
4/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Szerintem te is túl érzékeny vagy és mindig a környezetednek próbálsz megfelelni.Gondolom, mindig azon gondolkodsz, hogy mások mit gondolnak rólad. Nem tudom, hogy erre van-e megoldás, jelenleg én is ugyan így meg vagyok akadva. Szerintem, ha bizonyítani szeretnél, akkor elsősorban magadnak. Ha vannak céljaid és azon vagy, hogy elérd, akkor lehet sikerélményed. nem szabad mindig a külső megerősítést várni az emberektől, de ez még nem jelenti azt, hogy amit csinálsz az rossz.
5/5 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő igy van ahogy mondod
2015. aug. 6. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!