Ezek a Pánik betegség jelei?
"mi az hogy az ügyeletet foglalod a súlyos betegektől? van aki vérzik, haldoklik stb erre te meg foglalod a helyet csupán azért mert hülye vagy, már bocs de mi bajod is van? vá de utállak, mégis milyen jogon veszed el mástól a kezelési lehetőséget?!? másnak tényleg lehet baja nem csak szédülés vagy hasonók, áh ez nekem magas, a barmoat nem fogom mgérteni"
De állat vagy te "kedves" válaszoló!Azt se tudod mit beszélsz,vagy írsz,fogalmad sincs róla milyen egy pánikroham!!!Hát nekem volt benne részem,elég sokszor.A szívroham ehhez képest piskóta,már ami tüneteit illeti.100X rosszabb bárminél,és még az ellenségeimnek sem kívánom azt amit én átéltem.Sajnos a legerősebb fokozatú pánikrohamban volt részem,hperventillációval kisérve,amitől a melkasomban akkora szorítást éreztem,mintha egy prés szorította volna össze.Kapkodtam a levegő után,de annál rosszabb volt.Zsibbadt mindkét kezem,és kezedett elsötétülni a világ,de a fájdalomtól és a haláláfélelemtől ordítottam ahogy tudtam.
Ez kilenc éve volt,de még mindig beleremegek,ha visszagondolok rá.Ma sem gyógyultam meg rendesen,de a gyógyszerekkel sinten tartható az állapotom.
Szóval ezek amit leírtál egyértelműen pánikbetegségre utalnak,ezért jobb ha pszichológushoz,pszichiáterhez fordulsz.De vigyázz a gyógyszerekkel,mert könnyű rászokni.
Csak végső estetben gyógyszer,előtte próbálj más alternatívákat keresni.
én nem vitatkozom veled..megilyedtem hirtelen azt sem tudtam mi van...meg egy kis faluban élek ..és itt nem nagyon van szükség az ügyletere szóval nem turtam ki senkit hogy ne tudjon menn az ügyeletre...
de azért köszi hogy válaszoltál...
Bocs, én a 02:11-es válaszoló szövegét idéztem(copyztam be,és idézőjelbe raktam),és neki írtam,hogy milyen hülye,tudatlan és érzéketlen tuskó!
A többit írtam én, és én teljesen máshogy gondolom.Amíg ugyanolyan tüneteket produkálsz mint egy szívroham-os beteg,úgyanúgy ki kell vizsgálni a dolgot,és nem foglalod tőle a helyet(miért és hogy foglalnád?).Engem is mentővel vittek el akkor,mert még nem lehetett tudni,hogy ez csak egy "egyszerű" kis pánikroham:(
Sok fokozata van ennek a betegségnek,és a rohamok erősségének,meg persze minden ember máshogy viseli és éli meg.Az agyban dől el minden,és ott kell helyrerakni a dolgokat.Akkor nagyon magam alatt voltam,és lelkileg is nagyon megviselt állapotban voltam,mert akkor halt meg apukám.
Valaki ezen könnyen túl tudja tenni magát,valaki nem.Hát nekem nem ment könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!