Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tegnap este megnéztünk egy...

Tegnap este megnéztünk egy horrorfilmet a barátommal. Azóta egy frászban vagyok?

Figyelt kérdés

Utána alig mertem elaludni, őt meg már nem szerettem volna felébreszteni, ugyhogy kb elájultam a fáradtságtól. Ma délután ment haza, le is feküdtem aludni, hogy este kibírjam valahogy, egyedül nagyon fogok félni, öcsémmel vagyunk itthon, de nem egy szobában.

Kezd besötétedni én meg egyre jobban rettegek :( hiába tudom, hogy nincs itt semmi, egyszerűen annyira félek, hogy az hihetetlen.

Nyugtassatok meg, vagy mondjátok meg mit tegyek, hogy elmúljon, kérlek!

2015. júl. 5. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Mi volt a film címe?
2015. júl. 5. 20:45
 2/6 anonim válasza:
100%
Nézz meg vidám filmeket, vicces hülyeségeket, hallgass vidám zenéket... én ezt szoktam csinálni, ha nagyon félek. :)
2015. júl. 5. 20:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Kísértjárás. És mondták az elején, hogy igaz történet alapján :(

Megpróbálom ezt a vicces film dolgot, remélem elmúlik.

2015. júl. 5. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

hatásvadászat miatt irják oda hogy igaz történet alapján hogy izgalmasabb legyen.

Ilyenkor utolso amit nézel mindig valami vigjáték vagy vicces dolog kell hogy legyen hogy az maradjon meg utoljára.

El fog mulni nyugi, egy darabig égess éjjeli lámpát elalváshoz.

2015. júl. 5. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én régen ilyenkor Spongyabobot néztem.
2016. márc. 7. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Azóta már el tudsz aludni rendesen? Néztél azóta még horror filmet?
2020. nov. 21. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!